کد خبر : 4283
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 26 دی 1392 - 0:11

آموزش پخت سوپ مرغ/ آشپزی

آموزش پخت  سوپ مرغ/ آشپزی

پیازها را خرد کرده و در روغن تفت دهید. مرغ را نیز در پیاز سرخ کرده و زردچوبه و رب را هم به مدت ٣ ‏دقیقه در این مخلوط سرخ کرده تا بوی زردچوبه از بین برود

آموزش پخت سوپ مرغ/ آشپزی

مواد لازم مقدار
1 ‏بال و گردن مرغ نیم کیلو
2 هویج 1 عدد
3 ورمیشل 1 پیمانه
4 پیاز 1 عدد متوسط
5 رب گوجه نصف پیمانه
6 نخودفرنگی 1 پیمانه
7 روغن نصف پیمانه
8 آب ۵ ‏لیوان
9 فلفل نصف قاشق چایخوری
10 ادویه به مقدار لازم
11 نمک به مقدار لازم

 

 

‏گل بانو:روش پخت

  1. ‏پیازها را خرد کرده و در روغن تفت دهید. مرغ را نیز در پیاز سرخ کرده و زردچوبه و رب را هم به مدت ٣ ‏دقیقه در این مخلوط سرخ کرده تا بوی زردچوبه از بین برود. سپس آب را اضافه کرده، به مدت نیم ساعت بپزید.
  2. بعد از آن هویج و ‏نمک و فلفل را در سوپ ریخته و رشته فرنگی را اضافه کنید.
  3. بعد از ۵ ‏دقیقه نخود فرنگی ها را اضافه کرده و سوپ را به هم بزنید تا رشته ها به هم نچسبد.
  4. وقتی رشته ها پخت سوپ را با آبلیمو میل نمائید.
  5. منبع:پنچاه .چهل

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *