آموزش نان برنجی کرمانشاه/شیرینی

مجموعه: آشپزی, شیرینی ها, غذای محلی, هنرهای خانه تعداد بازدید: 6
آموزش نان برنجی کرمانشاه/شیرینی

230919_787

مواد لازم

•    ۴ پیمانه آرد برنج
•    ۱ پیمانه + ۳ قاشق غذاخوری کره آب شده
•    ۱ پیمانه پودر قند
•    نصف پیمانه گلاب
•    ۱ عدد تخم‌مرغ  درشت
•    پودر هل
•    ۱ قاشق غذاخوری زعفران دم‌کرده
•    ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
•    تخم خرفه و خلال پسته برای تزئین

طرز تهیه

1.    سفیده تخم‌مرغ را با هم‌زن برقی و سرعت بالا هم بزنید تا کاملا پف کند و اسفنجی شود.

2.    در ظرفی دیگر، زرده تخم‌مرغ، پودر قند، هل و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنید. سفیده تخم‌مرغ و گلاب را به آنها اضافه کنید و هم بزنید. در آخر، آرد برنج را اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را درون پلاستیک قرار دهید و به مدت 2 ساعت در فضای آشپزخانه بگذارید تا خمیر ور بیاید.

3.    فر را با دمای 300 درجه سانتی‌گراد روشن کنید.

4.    روی سطحی صاف، آرد بپاشد و خمیر را به قطر نیم سانتی‌متر باز کنید. آنها را به شکل دلخواه قالب بزنید. روی نان ها تخم خرفه و خلال پسته بریزید و با فاصله یک سانتی‌متری از هم داخل سینی فر بچینید.

5.    آنها را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا پخته و ترد شوند.

6.    برای تغییر رنگ نان برنجی می توانید در مایه آن پودر کاکائو حل شده در یک قاشق آب گرم یا زعفران بریزید تا رنگ های زرد یا شکلاتی پیدا کنند.

7.    باید توجه داشته باشید در طول پخت نان برنجی، به هیچ عنوان نباید در فر را باز کنید.

منبع: پرشین وی

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “آموزش نان برنجی کرمانشاه/شیرینی”



کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب تفریحی