خانه / هنرهای خانه / آشپزی / طرز تهیه کوکی مرنگ – تزئین به شکل روح/شیرینی

طرز تهیه کوکی مرنگ – تزئین به شکل روح/شیرینی


	 طرز تهیه کوکی مرنگ - تزئین به شکل روح

مواد اولیه :

سفیده تخم مرغ 3 عدد
چیپس شکلاتی به مقدار لازم
شکر 170 گرم
کرم تارتار 1/4 قاشق چای خوری

طرز تهیه:
حرارت فر رو روی 105 درجه سانتیگراد (225 درجه فارنهایت) قرار میدیم تا گرم بشه.
با همزن برقی (دور متوسط) سفیده تخم مرغ و کرم تارتار رو میزنیم تا کف کنه. همزن رو روی دور تند میذاریم و کم کم با قاشق شکر رو اضافه میکنیم و 5 تا 8 دقیقه میزنیم تا فرم بگیره و جای پره های همزن روی سفیده بمونه.
سینی فر رو با کاغذ روغنی میپوشونیم و مرنگ آماده شده رو توی قیف (یا کیسه پلاستیکی بجای قیف) میریزیم و با ماسوره ساده ی گرد مثل عکس، مرنگ ها رو با ارتفاع تقریبا 5 سانتیمتر توی سینی با فاصله 3 سانتیمتری از هم قرار میدیم. حالا با چیپس شکلاتی مطابق عکس برای مرنگمون چشم میذاریم تا به شکل روح دربیاد!
وقتی تزئین مرنگ کامل شد، بمدت یک و نیم تا دو ساعت تو فر قرار میدیم تا کوکیمون آماده بشه و بعد اجازه میدیم کاملا تو سینی خنک بشه بعد از کاغذ روغنی جدا میکنیم.  :
نکته:
از این مقدار مواد اولیه حدودا 12 کوکی مرنگ بدست میاد.

منبع:سایت سوران

درباره ی bano1

مطلب پیشنهادی

آموزش دوخت کیف گذرنامه و مدارک چرم

دوخت کیف چرم ، آموزش دوخت کیف گذرنامه و مدارک چرم  : یکی از کارهای …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس