خانه / هنرهای خانه / آشپزی / نحوه پخت میگو با شلیل کبابی /آشپزی

نحوه پخت میگو با شلیل کبابی /آشپزی

نحوه پخت میگو با شلیل کبابی

موادلازم :شلیل = دو عدد
سبزیجات دلخواه = 170 گرم
سس سرکه = به میزان دلخواه
میگو = به تعداد دلخواه
ارزش غذایی:

این غذا برای هر نفر حدود 400 کالری انرژی، 27 گرم پروتئین، 15 گرم کربوهیدرات، 27 گرم چربی، 5 گرم فیبر، 172 میلی‌گرم کلسترول و 330 میلی‌گرم سدیم دارد.طرز تهیه:
2 عدد شلیل هسته گرفته را با برش‌های نازک خلالی خرد کنید و روی گریل، کنار میگوهای ادویه‌دار و تند بگذارید (طوری که روی‌شان به سمت بالا باشد) 4 دقیقه بپزید و بعد سمت دیگرشان را بپزید. در یک کاسه بزرگ، 170 گرم برگ‌های ریز و خوش‌رنگ سبزیجات دلخواه خود را به همراه نصف پیمانه برگ تازه ریحان مخلوط کنید و در آخر یک‌چهارم پیمانه سس سرکه (مخلوط یک‌چهارم پیمانه سرکه قرمز، مقداری نمک و یک‌چهارم پیمانه فلفل سیاه با مقداری روغن زیتون) رویش بریزید و حسابی مخلوط‌شان کنید. این مخلوط را بین 4 بشقاب تقسیم کرده و روی‌شان را با چند میگو، شلیل و در صورت دلخواه چند برش آووکادوی رسیده و یک‌چهارم پیمانه بادام برشته تزئین کنید.

منبع:آشپز آنلاین

درباره ی bano1

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه قیساوای کدو حلوایی

قیساوای کدو حلوایی یکی از دسرهای سنتی ایران است که از کدو حلوایی تهیه می …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس