خانه / هنرهای خانه / آشپزی / نحوه پخت خوراک سیب زمینی شکم پر!آشپزی

نحوه پخت خوراک سیب زمینی شکم پر!آشپزی

خوراک سیب زمینی شکم پر

مواد لازم

سیب زمینی متوسط  5 عدد

مرغ 200 گرم ریش ریش شده

قارچ نگینی شده 100 گرم

پیازداغ 100 گرم

رب گوجه – نمک – فلفل – ادویه لیمو فلفلی

تخم مرغ دو عدد

آرد سوخاری به مقدار لازم

طرز تهیه :

سیب زمینی نپخته را از عرض به حلقه هایی با ارتفاع 1.5 سانتی متر برش می دهیم و در ظرفی حاوی آب جوش (روی گاز نباشد) برای ده دقیقه قرار می دهیم تا کمی انعطاف پذیر شود . بعد هر حلقه را برداشته و یک برش عرضی تا نزدیکی انتها می دهیم به این صورت که انتها از هم جدا نشود . امیدوارم متوجه شده باشید ! مرغ و قارچ و پیاز داغ را که آماده کرده و به آن رب و نمک و ادویه زدیم و سرد شده را به اندازه ی لازم داخل برش سیب زمینی قرار می دهیم . اینقدر زیاد نمی ریزیم که از برش سیب زمینی بیرون بریزد . و بعد دو سر باز سیب زمینی را گرفته در تخم مرغ و آرد سوخاری می زنیم و سرخ می کنیم … کاور این سیب زمینی ها کرانچی شده و ترد و خوشمزه ست . حتماً دقت کنید که روغن را به اندازه ای بریزید و شعله مناسب باشد و اینقدر زمان بدهید که سیب زمینی کاملاً پخته شود .

منبع:امروز غذا چی درست کنم

درباره ی bano1

مطلب پیشنهادی

آموزش درست کردن کوفته هویج

کوفته هویج در ایران کوفته یکی از غذاهای پرطرفدار و محبوب مردم به حساب می …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس