کد خبر : 1708
تاریخ انتشار : یکشنبه 17 شهریور 1392 - 3:13

طرزتهیه دسر پودینا!دسر

طرزتهیه دسر پودینا!دسر

بافتش شبیه کیک خیس هست ولی مطلقا طعم کیک رو نداره بیشتر شبیه پودینگ ژلاتینه هست

طرزتهیه دسر پودینا!دسر

طرزتهیه دسر پودینا

[box type=”success” align=”aligncenter” class=”http://www.golbano.ir/w” ]تنها نکته ای که داره اینه که طعم میوه ای رو که توش میریزید با طعم مایعی که برای خیساندن نون به کار می برید هماهنگ کنید. [/box]

مواد لازم

نان باگت : یک عدد کامل ( یا هونوع نونی به همین میزان )

آب یا شیر یا آب پرتقال: ۲ پیمانه سرخالی

پودر کاسترد: ۲ قاشق غذاخوری

شیر خشک یا نشاسته ذرت: یک قاشق غذاخوری

کاکائو: دوقاشق غذا خوری

وانیل : مقداری

شکر: یک ونیم پیمانه

مغز آجیل خرد شده: نصف پیمانه (بادام گردو پسته فندق و…)

میوه خرد شده: یک پیمانه ( من ازسیب استفاده کردم )

تخم مرغ: ۲ عدد

طرز تهیه

منظور از نون باگت کامل مقداری هست که توتصویر می بینید ،

طرزتهیه دسر پودینا!دسر

نون رو تکه تکه کنید

طرزتهیه دسر پودینا!دسر

بعد باشیر ، آب ، یا آب پرتقال نیم ساعت خیس کرده بعد همه موادرو به همراه هم با پشت قاشق له کنید

طرزتهیه دسر پودینا!دسر

سایرمواد رو بریزید توش و خوب مخلوط کنید

طرزتهیه دسر پودینا!دسر

بریزید تو یک قالب ، میتونید کف قالب کاغذ روغنی هم بندازید ولی این دسر به راحتی ازقالب جدا میشه، اگه خواستید روش رو هم تزئین کنید

طرزتهیه دسر پودینا!دسر

و به مدت ۴۵ دقیقه درفر گرم با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد بپزید ، بعد پخت فقط کمی تیره میشه پف آنچنانی نخواهد داشت البته حین پخت کمی پف میکنه ولی بعدش پفش میخوابه

READ
دستور تهیه دسر شکلاتی یخچالی

طرزتهیه دسر پودینا!دسر

می بینید که به راحتی ازقالب جدا شده

طرزتهیه دسر پودینا!دسر

بافتش شبیه کیک خیس هست ولی مطلقا طعم کیک رو نداره بیشتر شبیه پودینگ ژلاتینه هست

طرزتهیه دسر پودینا!دسر

نکته: تنها نکته ای که داره اینه که طعم میوه ای رو که توش میریزید با طعم مایعی که برای خیساندن نون به کار می برید هماهنگ کنید.

 منبع:
دادلی دوزلی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *