خانه / هنرهای خانه / آشپزی / دسر / طرزتهیه دسر پودینا!دسر

طرزتهیه دسر پودینا!دسر

طرزتهیه دسر پودینا

تنها نکته ای که داره اینه که طعم میوه ای رو که توش میریزید با طعم مایعی که برای خیساندن نون به کار می برید هماهنگ کنید.

مواد لازم

نان باگت : یک عدد کامل ( یا هونوع نونی به همین میزان )

آب یا شیر یا آب پرتقال: ۲ پیمانه سرخالی

پودر کاسترد: ۲ قاشق غذاخوری

شیر خشک یا نشاسته ذرت: یک قاشق غذاخوری

کاکائو: دوقاشق غذا خوری

وانیل : مقداری

شکر: یک ونیم پیمانه

مغز آجیل خرد شده: نصف پیمانه (بادام گردو پسته فندق و…)

میوه خرد شده: یک پیمانه ( من ازسیب استفاده کردم )

تخم مرغ: ۲ عدد

طرز تهیه

منظور از نون باگت کامل مقداری هست که توتصویر می بینید ،

نون رو تکه تکه کنید

بعد باشیر ، آب ، یا آب پرتقال نیم ساعت خیس کرده بعد همه موادرو به همراه هم با پشت قاشق له کنید

سایرمواد رو بریزید توش و خوب مخلوط کنید

بریزید تو یک قالب ، میتونید کف قالب کاغذ روغنی هم بندازید ولی این دسر به راحتی ازقالب جدا میشه، اگه خواستید روش رو هم تزئین کنید

و به مدت ۴۵ دقیقه درفر گرم با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد بپزید ، بعد پخت فقط کمی تیره میشه پف آنچنانی نخواهد داشت البته حین پخت کمی پف میکنه ولی بعدش پفش میخوابه

می بینید که به راحتی ازقالب جدا شده

بافتش شبیه کیک خیس هست ولی مطلقا طعم کیک رو نداره بیشتر شبیه پودینگ ژلاتینه هست

نکته: تنها نکته ای که داره اینه که طعم میوه ای رو که توش میریزید با طعم مایعی که برای خیساندن نون به کار می برید هماهنگ کنید.

 منبع:
دادلی دوزلی

درباره ی bano1

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه سوپ بورش

سوپ بورش سوپ بورش یکی از سوپ های خارجی است که اصالتا متعلق به منطقه …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس