خانه / هنرهای خانه / آشپزی / برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

برای صبحانه، مُشتک یزدی درست کنید!

سبزی و گردو رو توی غذاساز میکس کنید. نون خشک و پنیر رو هم اضافه کنید و خوب میکس کنید.

طرز تهیه مشتک یزدی

مشتک یزدی , مشتک (moshtok) یعنی مشت کوچک. چون توی مشت فشارش میدیم تا به هم بچسبه.یکی از غذاهای محلی استان یزد هست.یه غذای شبیه به این رو ترک ها درست می کنن و بهش میگن دویمج ولی خوب این با اون خیلی فرق داره .

مواد اولیه برای تهیه مشتک یزدی:

پنیر به میزان لازمنان خشک یزدی یک بشقابگردو یک فنجانتره یا پیازچه یا مخلوط هردو ۲۰ ساقه

 مشتک یزدی

طرز تهیه مشتک یزدی

طرز تهیه :

سبزی و گردو رو توی غذاساز میکس کنید.نون خشک و پنیر رو هم اضافه کنید و خوب میکس کنید.حالا مواد رو توی دستتون به شکل دلخواه در بیارید.می تونید قلقلی کنید یا توی مشتتون فشار بدید تا سفت بشن و به هم بچسبن.اگه مواد خیلی سفت بود می تونید خیلی کم بهش آب یا شیر یا آب پنیر اضافه کنید.من از پنیر سفید استفاده کردم ولی شما می تونید از هر پنیری که دوست دارید استفاده کنید ولی نباید زیاد شور باشه.

درباره‌ی bano1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *