خانه / هنرهای خانه / آشپزی / طرز تهیه برنج سرخ شده با تخم مرغ

طرز تهیه برنج سرخ شده با تخم مرغ

طرز تهیه برنج سرخ شده با تخم مرغ

برنج سرخ شده ، برنج سرخ شده ساده
برنج سرخ شده با تخم مرغ، همراه با خوراک های چینی طعم فوق العاده ای پیدا می کند. برای اینکه بهترین نتیجه را بگیرید، قبل از اینکه برنج را با مواد دیگر سرخ کنید مطمئن شوید کاملاً پخته و بعد سرد شده است.

مواد لازم برنج سرخ شده با تخم مرغ

برنج ۲۰۰ گرم
جوانه گندم  ۱۰۰ گرم
نخود فرنگی سبز ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
روغن کنجد ۲ قاشق چایخوری
روغن گیاهی ۲ قاشق سوپخوری
پیازچه ۴ عدد
سس سویا ۱ یا ۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل سفید به میزان لازمبرنج سرخ شده

برنج سرخ شده

برنج سرخ شده

طرز تهیه برنج سرخ شده با تخم مرغ



برنج را بپزید و صبر کنید تا کاملا سرد شود. و پیازچه ها را ریز خرد کنید.
روغن گیاهی را در تابه گرم کنید، وقتی داغ شد، برنج را اضافه و ۳ تا ۴ دقیقه تفت دهید تا کاملا حرارت ببیند.
نخود فرنگی پخته، پیازچه و جوانه گندم را اضافه کنید. مواد را حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا مدام برنج در تابه جا به جا شود.
سس سویا و فلفل سفید را به مخلوط اضافه کنید سپس مواد را به گوشه ای از تابه ببرید.
روغن کنجد را به گوشه خالی اضافه کنید، سپس تخم مرغ هم زده را به آن گوشه تابه بریزید و ۱۰ دقیقه رها کنید تا خودش را بگیرد. سپس تخم مرغ سفت شده را با چنگال هم بزنید و به شکل تکه های کوچک با بقیه مواد مخلوط کنید.
چند دقیقه دیگر محتویات غذا را به هم بزنید و بلافاصله میل کنید.
می توانید هنگامی که نخود فرنگی ها را اضافه می کنید، مواد دیگری از جمله ژامبون ریز شده، میگوی پخته یا ذرت شیرین را هم بیافزایید.

درباره‌ی bano1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *