کد خبر : 16442
تاریخ انتشار : دوشنبه 27 فروردین 1397 - 14:05

دستور تهیه بستنی سرخ کرده مجلسی و خوشمزه در منزل

دستور تهیه بستنی سرخ کرده مجلسی و خوشمزه در منزل

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه بستنی سرخ کرده مجلسی و خوشمزه در منزل مواد لازم بستنی سرخ شده بستنی وانیلی :•: ۴۵۰ گرم کورن فلکس صبحانه :•: ۳ پیمانه روغن :•: ۲ پیمانه پودر نارگیل :•: ۱ پیمانه تخم مرغ :•: ۲ عدد دارچین آسیاب شده :•: ۱ قاشق چایخوری آموزش تهیه دسر و

بستنی سرخ شده,طرز تهیه بستنی سرخ شده,دستور بستنی سرخ شده,درست کردن بستنی سرخ شده

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه بستنی سرخ کرده مجلسی و خوشمزه در منزل

مواد لازم بستنی سرخ شده

بستنی وانیلی :•: ۴۵۰ گرم

کورن فلکس صبحانه :•: ۳ پیمانه

روغن :•: ۲ پیمانه

پودر نارگیل :•: ۱ پیمانه

تخم مرغ :•: ۲ عدد

دارچین آسیاب شده :•: ۱ قاشق چایخوری

پودینگ شکلاتی,طرز تهیه پودینگ شکلاتی,دستور پودینگ شکلاتی,درست کردن پودینگ شکلاتی

بستنی سرخ کرده,بستنی سرخ شده در بفرمایید شام,بستنی سرخ شده کاله,بستنی سرخ شده مامی سایت,بستنی سرخ شده شف طیبه

آموزش تهیه دسر و دستور تهیه بستنی سرخ کرده مجلسی و خوشمزه در منزل

طرز تهیه بستنی سرخ شده

برای تهیه بستنی سرخ شده ابتدا با استفاده از یک اسکوپ ۸ تا توپ بستنی وانیلی در بیاورید و آنها را در یک سینی بگذارید و به مدت ۱ ساعت در جا یخی یخچال قرار دهید تا توپ بستنی شما خوب سفت شود.

در کاسه ای کورن فلکس و دارچین و پودر نارگیل را مخلوط کنید.اگر دوست دارید گردو و بادام وپسته و بیسکویت نیز بیفزایید.

در کاسه ای دیگر سفیده  ها را از زرده جدا کنید و با همزن خوب بزنید تا کف کند.(میتوانید بجای ۲تا تخم مرغ از۳ عدد سفیده استفاده کنید)سپس توپ ها بستنی را از یخچال خارج کرده

و در سفیده تخم مرغ آغشته کنید و بعد در مخلوط کورن فلاکس بغلتانید تا تمام توپها از مخلوط پوشانده شود.سپس بمدت ۳ ساعت در جا یخی قرار دهید تا حسابی توپها سفت شوند.

READ
آموزش دوختن پیراهن دخترانه بچه گانه

در تابه کوچکی بحدی روغن بریزید که توپ بستنی ها در آن غوطه ور شود و شعله را کم کنید تا به مرور روغن داغ داغ شود.

بستنی سرخ شده,طرز تهیه بستنی سرخ شده,دستور بستنی سرخ شده,درست کردن بستنی سرخ شده

سپس توپ بستنی ها را  یک به یک از یخچال بیرون آورید و در روغن داغ قرار دهید تا طلایی رنگ شوند (اگر روغن خوب داغ شده باشد سریع توپها سرخ و طلایی خواهند شد)

و با یک حوله تمیز یا دستمال روغن اضافی آنها را بگیرید و بستنی سرخ شده را در یک بشقاب بگذارید و نوش جان کنید (توپ بستنی ها را زمان میل کردن با قاشق بشکنید)

بعضی ها از بستنی سنتی برای درست کردن بستنی سرخ شده استفاده می کنند ولی ما استفاده از بستنی وانیلی پاستوریزه را توصیه می کنیم. از این دسر می توانید به عنوان یک دسر ویژه برای مراسم های خاص خود استفاده نمایید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *