دستور پخت کیک گردویی بدون فر

مجموعه: آشپزی, شیرینی ها, هنرهای خانه تعداد بازدید: 355

اگر فر ندارید ولی دلتون برای یک کیک خونگی خوشمزه لک زده بهتون پیشنهاد می کنم این کیک گردویی بدون فر را امتحان کنید. در صورت تمایل برای عطر کیک می تونید به جای وانیل، از هل یا رنده پوست پرتقال استفاده کنید.

کیک گردویی بدون فر , کیک قابلمه ای

دستور پخت کیک گردویی بدون فر

کیک گردویی یکی از انواع کیک خوشمزس که در ادامه طرز تهیه اون را خواهید دید.

مواد لازم

تخم مرغ ۳ عدد
شیر و ماست،هر کدام نصف پیمانه
بیکینگ پودر ۲ قاشق چای خوری
شکر ۱ پیمانه
روغن نصف پیمانه
آرد ۲/۵ پیمانه
وانیل نصف قاشق چای خوری
گردو کاملا خرد شده نصف پیمانه

طرز تهیه خمیر و پخت کیک گردویی بدون فر

ابتدا یک قابلمه جنس رویی که قالبم داخلش جا بشه گذاشتم روی شعله خیلی کم گاز و سه پایه فلزی گذاشتم داخلش درشو گذاشتم که گرم بشه.

اگر داخل فر درست میکنید فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

قالب را چرب و آرد پاشی کرده و یا کاغذ روغنی بگذارید. آرد را همراه بیکینگ پودر الک کنید.

تخم مرغ ها را همراه وانیل و شکر آنقدر بزنید تا حجم آن چند برابر شده رنگ آن روشن شود.

دور همزن را کند کنید و ماست یا شیر را اضافه کنید. سپس روغن را اضافه کرده در آخر آرد و بیکینگ پودر الک شده را در دو مرحله اضافه کنید.

چند ثانیه با همزن بزنید تا مواد مخلوط شود فقط در حد مخلوط شدن بزنید. همزن را خاموش کنید.

یک ملاقه از مایه کیک کف قالب بریزید و صاف کنید. گردو را به بقیه مایه اضافه کنید و آهسته با لیسک مخلوط کنید.
بقیه مایه را هم در قالب بریزید.

اگر داخل فر درست میکنید مواد رو داخل قالب (۲۰سانتی)ریخته در فر گرم شده ۱۸۰ درجه به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزید.

اگر در قابلمه می پزید، قالب را روی سه پایه فلزی داخل قابلمه که داغ شده گذاشته و در آن را می بندیم. مدت تقریبی پخت ۵۰ دقیقه است.

 

نکات :

من کمی کنجد داخل قالب که کاغذ روغنی گذاشته و چرب شده پاشیدم و موادو ریختم داخلش.
کیک گردویی را بعد از ۳۰دقیقه با سیخ چوبی امتحان کنید

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “دستور پخت کیک گردویی بدون فر”



کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب تفریحی