طرز تهیه شیرینی کنجدی شکلاتی

مجموعه: آشپزی, ایرانی, شیرینی ها, هنرهای خانه تعداد بازدید: 86
شیرینی، کوکی، بیسکویت

شیرینی کنجدی شکلاتی

مواد لازم:

آرد:  ۱۳۰ گرم
کره:  ۱۰۰ گرم
پودر قند:  ۶۰ گرم
وانیل:  یک پنس
پودر کاکائو:  ۱ ق غ (بستگی به ذائقه میشه کمتر یا بیشتر استفاده کرد)
زرده تخم مرغ:  ۱ عدد
بکینگ پودر:  ۱/۲ ق چ
کنجد:  به مقدار لازم (من ۱/۲ پیمانه استفاده کردم
مخلوط شکر )
شکلات:  برای روی شیرینی به مقدار لازم

طرز تهیه:

کره ، پودر قند و زرده تخم مرغ رو با همزن بزنید تا سبک شه
پودر کاکائو . ب پ و آرد رو الک کرده و اضافه کنید در آخر کنجد رو اضافه کنید.
خمیرو یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید.
بعد از یک ساعت گلوله هایی به اندازه فندق درشت برداشته و فرم بدید روی شیرینی شکلات بزارید و در فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۵ به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید.

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه شیرینی کنجدی شکلاتی”



کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب تفریحی