کد خبر : 16356
تاریخ انتشار : دوشنبه 21 اسفند 1396 - 20:08

طرز تهیه شیرینی بال فرشته مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی بال فرشته مخصوص عید

طرز تهیه شیرینی بال فرشته مواد لازم: آرد                      ۱۸۰ گرم (یک و یک پنجم لیوان) کره سرد              ۲۲۰ گرم(یک لیوان) ماست خامه ای     یک دوم لیوان (۱۲۵ میلی لیتر ) دارچین      حدود ۶ قاشق سوپخوری شکر          حدود ۶ قاشق سوپخوری طرز تهیه: کره سرد را تکه تکه کرده وبا آرد  داخل دستگاه غذاساز ریخته و

 شیرینی بال فرشته

طرز تهیه شیرینی بال فرشته

مواد لازم:
آرد                      ۱۸۰ گرم (یک و یک پنجم لیوان)
کره سرد              ۲۲۰ گرم(یک لیوان)
ماست خامه ای     یک دوم لیوان (۱۲۵ میلی لیتر )
دارچین      حدود ۶ قاشق سوپخوری
شکر          حدود ۶ قاشق سوپخوری
طرز تهیه:

کره سرد را تکه تکه کرده وبا آرد  داخل دستگاه غذاساز ریخته و مخلوط کنید تا به حالت خرده نان در آید.ماست خامه ای را به دستگاه غذاساز اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیر شود.
خمیر آماده را به ۴ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را داخل کاغذ روغنی گذاشته و ببندید و حداقل ۴ ساعت یا یک شب،داخل یخچال قرار دهید.
سپس هر قسمت از خمیر را روی سطح آرد پاشی شده به شکل مستطیل با ابعاد ۱۲ در ۳۰ سانت باز کرده و روی کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن کمی دارچین و شکر بپاشید.وسط عرض مستطیل ،خط فرضی در نظر گرفته و خمیر را را از دو طرف طول مستطیل به سمت وسط خمیر،رول کنید به طوری که از دو طرف به خط فرضی وسط برسد.
خمیر رول شده آماده را به مدت ۱۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید و سپس با چاقوی تیز،برشهایی به ضخامت ۲ سانتی متر بزنید.
شیرینی های آماده را روی سینی فر با فاصله چیده و در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد بمدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار دهید.

 

این خمیر قبل از استراحت در یخچال چسبنده است و پس از استراحت در یخچال چسبندگی خمیر از بین میرود لذا از افزودن آرد اضافی به خمیر بپرهیزید تا لطافت خمیر از بین نرود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *