کد خبر : 16244
تاریخ انتشار : یکشنبه 8 بهمن 1396 - 21:29

طرز تهیه ی شیرینی اتابکی

طرز تهیه ی شیرینی اتابکی

مواد اولیه : آرد نول و برنج هر کدام ۳۷۵گرم پودر قند ۳۰۰ گرم روغن جامد ۳۷۵ گرم پودرهل به میزان لازم تخم مرغ سه عدد زرده تخم‌مرغ یک عدد طرز تهیه: فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم. روغن را آب کرده و مجددا سرد می‌کنیم تا به حالت نیمه جامد در

طرز تهیه ی شیرینی اتابکی
مواد اولیه :
آرد نول و برنج هر کدام ۳۷۵گرم
پودر قند ۳۰۰ گرم
روغن جامد ۳۷۵ گرم
پودرهل به میزان لازم
تخم مرغ سه عدد
زرده تخم‌مرغ یک عدد


طرز تهیه:

فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم. روغن را آب کرده و مجددا سرد می‌کنیم تا به حالت نیمه جامد در آید سپس پودر قند و هل را اضافه و با همزن برقی می‌زنیم تا حجم بگیرد، حالا تخم‌مرغ‌ها و زرده را یکی یکی به مواد افزوده و به هم‌زدن ادامه می‌دهیم. در کاسه‌ای هر دو آرد را با هم مخلوط کرده و به تدریج به مواد اضافه می‌‌کنیم تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد. خمیر را ورز داده و روی سطح صافی آرد پاشیده و خمیر را به قطر ۳-۲ میلی‌متر با وردنه پهن می‌کنیم سپس قالب زده و در سینی فر چیده و به مدت ۱۵-۱۰ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد می‌پزیم.

نکته:
می‌توانید کمی از خمیر را با زعفران یا پودر کاکائو مخلوط کرده و برای تزیین استفاده کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *