خانه / هنرهای خانه / آشپزی / طرز تهیه کلوچه شکلاتی هامنتاش

طرز تهیه کلوچه شکلاتی هامنتاش

 

hamantaschen

مواد لازم:

  • ۴ فنجون آرد همه منظوره یا آرد همه کاره و مقداری هم برای پاشیدن روی سطح کار
  • ۱ و ½ قاشق چایخوری بگینک پودر
  • ¾ قاشق چایخوری نمک دانه درشت
  • ۲ تکه کره بدون نمک (که به دمای محیط رسیده باشد)
  • ۱ و ½ فنجان شکر
  • ۲ قاشق چایخوری خلال پوست پرتقال (که از یک پرتقال به صورت کاملا ریز و باریک خلال شده باشد)
  • ۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
  • ۳ عدد تخم مرغ درشت
  • ۱۰ تکه شکلات نیمه شیرین که ۳ تکه آن بسیار ریز خرد شده باشد و ۷ تکه آن درشت خرد شده باشد

طرز تهیه

در یک کاسه متوسط، آرد، بگینک پودر و نمک را مخلوط کنید. در کاسه دیگر کره و شکر را با دور متوسط حدود سه دقیقه هم بزنید تا زمانیکه پف کنه و رنگ آن روشن شود. خلال پوست پرتقال را با وانیل بزنید سپس دو تا از تخم مرغ ها را اضافه کنید و بهم بزنید.

مواد را به آرد اضافه کنید و در مخلوط آرد با دور کند هم بزنید تا کاملا ترکیب شوند بعد شکلات های ریز خرده شده را اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. سپس خمیر را در سه سینی دایره ای شکل به ضخامت ۲٫۵ یا ۳ سانتی متر شکل دهید بعد محکم داخل پلاستیک بپیچید و آن را در یخچال قرار دهید تا خنک و سفت بشه (حداقل ۱ ساعت و حد اکثر ۳ روز).

سطحی که روش کار می کنید را کمی آرد بریزید، خمیر را روی آن با ضخامت کم باز کنید، به شکل دایره برش بزنید، دایره ها را بر روی کاغذ مخصوص شیرینی قرار دهید قسمت های بریده شده را جمع کنید خنک کنید.

تخم مرغ باقی مانده را با یک قاشق چایخوری آب را در یک کاسه مخلوط کنید.

سپس با برس مخصوص این مواد را روی دایره ها بمالید، با یک قاشق چایخوری گرد، شکلات های درشت خرد شده را در مرکز هر دایره بریزید. از سمت چپ لبه های خمیر را به روی مرکز دایره بخوابانید تا همانگونه که در عکس مشاهده می کنید به شکل مثلث در بیاید. بعد درزها را به هم بچسبانید. حدود سی دقیقه داخل فریزر نگه داری کنید تا سفت شوند. فر را که از قبل گرم کرده اید در دمای ۳۵۰ درجه قرار دهید و کوکی ها را در طبقه وسط فر بگذارید.

کوکی ها را حدود ۱۲ تا ۱۵ دقیقه بپزید تا طلایی رنگ شوند سپس کمی استراحت دهید، آنها را بر روی توری های سیمی قرار دهید تا زمانیکه کاملا خنک شوند.

(شما می توانید این کوکی ها را به مدت یک هفته در دمای اتاق نگه داری کنید.)

درباره‌ی bano1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *