کد خبر : 16075
تاریخ انتشار : شنبه 16 بهمن 1395 - 20:33

طرز تهیه سوپ بورش

طرز تهیه سوپ بورش

سوپ بورش سوپ بورش یکی از سوپ های خارجی است که اصالتا متعلق به منطقه آذربایجان و شوروی می باشد. سوپ بورش در مناطق سردسیر و در فصول سرد محبوبیت زیادی دارد. در ادامه با طرز تهیه سوپ بورش آشنا خواهید شد. مواد لازم: گوشت سر دست با استخوان کلم برگ هویج چغندر قرمز سیب

سوپ بورش

سوپ بورش یکی از سوپ های خارجی است که اصالتا متعلق به منطقه آذربایجان و شوروی می باشد. سوپ بورش در مناطق سردسیر و در فصول سرد محبوبیت زیادی دارد. در ادامه با طرز تهیه سوپ بورش آشنا خواهید شد.

مواد لازم:

  • گوشت سر دست با استخوان
  • کلم برگ
  • هویج
  • چغندر قرمز
  • سیب زمینی
  • رب گوجه فرنگی
  • لوبیا سبز
  • نیم کیلو
  • ۲۵۰ گرم
  • ۲ عدد
  • ۲ عدد
  • ۳ عدد
  • ۲ قاشق سوپخوری
  • ۷۰ گرم
سوپ بورش

طرز تهیه:

گام اول: گوشت را قطعه قطعه کنید و با مقداری آب بپزید.
گام دوم: کلم برگ ها را خرد کنید و به همراه چغندر، هویج خلال شده و لوبیای خرد شده داخل گوشت بریزید و بپزید. سیب زمینی را خلال کنید و به سوپ بیافزایید.
گام سوم: یک قاشق آرد را در روغن تفت دهید و به همراه رب گوجه فرنگی به سوپ بیافزایید. نمک و فلفل سوپ را نیز تنظیم نمایید.
گام چهارم: در نهایت باید استخوان های گوشت را جدا کنید و سپس سوپ را سرو نمایید.
امیدوارم که از تجربه تهیه سوپ بورش لذت برده باشید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *