کد خبر : 16070
تاریخ انتشار : شنبه 16 بهمن 1395 - 20:14

طرز تهیه قیساوای کدو حلوایی

طرز تهیه قیساوای کدو حلوایی

قیساوای کدو حلوایی یکی از دسرهای سنتی ایران است که از کدو حلوایی تهیه می شود. قیساوا را از خرما یا زردآلو نیز می توان تهیه کرد. قیساوای کدو حلوایی به عنوان یکی از دسرهای ساده و در دسترس می تواند گزینه خوبی برای رنگین کردن سفره های ایرانی باشد. مواد لازم: کدو حلوایی شکر

قیساوای کدو حلوایی یکی از دسرهای سنتی ایران است که از کدو حلوایی تهیه می شود. قیساوا را از خرما یا زردآلو نیز می توان تهیه کرد. قیساوای کدو حلوایی به عنوان یکی از دسرهای ساده و در دسترس می تواند گزینه خوبی برای رنگین کردن سفره های ایرانی باشد.

مواد لازم:

  • کدو حلوایی
  • شکر
  • زعفران دم کرده
  • کره
  • گردو
  • دارچین
  • آب
  • ۲۰۰ گرم
  • ۶۰ گرم
  • ۲ قاشق چایخوری
  • ۳۰ گرم
  • یک چهارم پیمانه
  • ۱ قاشق چای خوری
  • یک سوم پیمانه
قیساوا کدو حلوایی

طرز تهیه:

گام اول: یک ظرف مناسب انتخاب کنید و کره، پودر شکر، رنده پوست لیمو را درون آن بریزید.
گام دوم: کدو حلوایی را پوست بگیرید و قطعه قطعه کنید. سپس کدوهای قطعه شده را درون مخلوط کره که قبلا درست کرده اید به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
گام سوم: مقداری آب روی کدوها بریزید و بگذارید بپزد. پس از آن کدو حلوایی ها را با قاشق له کنید.
گام چهارم: شکر، زعفران و دارچین را به کدو اضافه و مخلوط کنید. بعد از آن گردو ها را نگینی کرده و داخل قیساوا بریزید.
گام پنجم: قیساوا را در ظرف زیبا با تزئین دارچین و پسته سرو کنید.
امیدوارم از تجربه تهیه قیساوای کدو حلوایی لذت ببرید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *