خانه / دسته‌بندی نشده / طرزتهیه شیرینی نعلی!شیرینی

طرزتهیه شیرینی نعلی!شیرینی

گردآوری: مجله آموزشی گلبانو

 


 

 

 

شیرینی نعلی یک شیرینی واقعاً ترد و خوشمزه س و بهتون این اطمینان رو میدم که از پختش پشیمون نخواهید شد!
:مواد لازم:

  • آرد / 2 پیمانه
  • کره / یک پیمانه
  • پودر بادام / 2 ق غ
  • پودر قند / 1/2 پیمانه
  • زرده تخم مرغ / 2 عدد
  • وانیل یا رنده ی پوست پرتقال / به میزان لازم

 

روش تهیه:

ابتدا کره و پودر قند را با همزن میزنیم تا سفید و یکدست شوند.

سپس زرده و وانیل و یا رنده ی پوست پرتقال را اضافه کرده و هم میزنیم.

بعد پودر بادام.

و در نهایت آرد را روی مواد الک میکنیم.

مواد را با هم مخلوط کرده و به کمک دست کمی ورز می دهیم، این خمیر به دلیل وجود کره نیاز به ورز زیادی ندارد. چون به روغن میفتد و شیرینی ها وقتی در فر قرار میگیرند شکل خودشان را از دست خواهند داد.

روی سطح کار را کمی آرد می پاشیم و کمی از خمیر برداشته و به صورت لوله در می آوریم.

و سپس به اندازه ی دلخواه برش داده و به شکل نعل در می آوریم.

و درون سینی فر قرار می دهیم.

بعد از پخت این شیرینی کمی پف خواهد کرد.

این خمیر قابلیت دارد تا به اشکال مختلف در آید. مثلا میتوانید خمیر رو باز کرده و قالب بزنید. فقط باید روی خمیر را نایلون بکشید و بعد به کمک وردنه خمیر را باز کنید.

دمای فر : 150 سانتیگراد

زمان پخت : 20 دقیقه (در فرهای مختلف این دما متفاوت است)

بعد از پخت و خنک شدن نیمی از شیرینی ها را در شکلات ذوب شده فرو کرده و کمی پودر پسته برای تزئین نهایی روی آنها بپاشید.

( چون میخواستم شیرینی کمی تیره تر باشه از دو قاشق سوپخوری گلدن سیروپ استفاده کردم )

روش تهیه ی گلدن سیروپ رو در اینجا گذاشتم.سس کارامل یا گلدن سایروپ

به این صورت که ابتدا 1 پیمانه شکر رو در ظرفی ریخته و روی حرارت

مستقیم قرار میدیم.

بعد از لحظاتی شکر شروع میکنه به آب شدن

و سپس کارامل شدن

وقتی غلظت کارامل به این اندازه شد

و به رنگ دلخواه رسید از روی حرارت برداشته ابتدا یک قاشق

چای خوری آبلیمو رو میریزیم و بعد هم یک پیمانه آب جوش

در این مرحله فقط باید مواظب دستاتون باشید چون احتمال

سوختن دست بر اثر بخار زیاده.

دوباره کارامل رو روی حرارت قرار میدیم و هم میزنیم.

غلظت این مایه مثل آب مرباست قبل از سرد شدن.

توجه داشته باشید که این شیره بعد از سرد شدن سفت میشود.

و اگر هنگام مصرف زیاده از حد سفت بود کمی حرارت اونو کمی نرم خواهد کرد.

یک نکته: برای اینکه شیرینی زیاد طعم کره نداشته باشه 1/2 پیمانه کره و 1/2 پیمانه روغن قنادی استفاده کردم.

منبع :ـمامی سایت

golbano.ir
روغن شتر مرغ (پوستی) چای سبز لاغری تیما
صابون گياهي،جانوري،دريايي ژائير
دارای تایید علمی و سطح 3 اختراعات از بنیاد ملی تحقیقات ایران
با ترکیباتي از عصاره ی گیاهان غنی ، روغن معجزه آسای شترمرغ ، 
و روغن کوسه ، ميگو و موجودات دریایی و منحصر به فرد
دارای خاصیت روشن کنندگی ، مرطوب کنندگی و برطرف کننده ی دانهای سر سیاه پوست
قابل استفاده برای انواع پوستها و سنین و درمان قطعي کک و مک و جوش
صابون ژائير با عنوان صابون کامل با ترکیبات که از عصاره ی گیاهان غنی ، روغن معجزه آسای شترمرغ ، و روغن کوسه ، ميگو و موجودات دریایی و منحصر به فرد برای انواع پوستها و انواع سنین قابل استفاده بوده و برای درمان کک و مک و جوش به کار میرود همچنین دارای خاصیت روشن کنندگی ، مرطوب کنندگی و برطرف کننده ی دانهای سر سیاه پوست و جوان ساز و ضد باکتری و قارچ  می باشد .
صابون ژائير از روغنهای طبیعی دریایی ، جانوری همچنین از عصاره و پوست گیاهان دارویی که در صابون قابل مشاهده می باشد ساخته شده است.

روش خرید : برای خرید پس از کلیک روی دکمه زیر و تکمیل فرم سفارش، ابتدا محصول مورد نظر را درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید، سپس وجه کالا و هزینه ارسال را به مامور پست بپردازید. جهت مشاهده فرم خرید، روی دکمه زیر کلیک کنید.
قیمت فقط : 27,500تومانخرید پستی صابون گياهي،جانوري،دريايي ژائير

4 نظر

  1. سلام. خیلی ممنون عالی بود … فقط یه سوال دارم!! من هربار شیرینی درست میکنم ته شیرینی که روی ظرف قرار گرفته میسوزه اما داخلش نمیپزه … نمیدونم باید چکار کنم!؟ میشه راهنمایی کنید؟ ممنون

    • سلام فرشما خیلی داغ شده یا اینکه درجه فر شما برای این شیرینی زیاد باید تنظیم کنید شیرنی پزی بیشتر به تجربه باید خراب کنید تا یه شیرینی پز عالی بشید

  2. ببخشيدگلدن سيروپ بايدكي اضافه كنيم

    • سلام بعد از مخلوط کردن همه مواد وقتی آرد وریختید اگه دوست داشتید شیرینی رنگ تیره تری داشته باشه گلدن سیروپ رو به مواد شیرینی اضافه کن

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

مانتو تابستانه گیلدا
برو بالا