مواد تشکیل دهنده
- آرد نول – 12 قاشق غذا خوری سر پر
- تخم مرغ – 3 عدد
- روغن مایع – 9 قاشق غذا خوری
- شکر – 12 قاشق غذا خوری
- آب معمولی شیر – 15 قاشق غذا خوری
- آب لیمو ترش تازه – 2 قاشق غذا خوری
- رنده لیمو ترش – 1 قاشق چایخوری
- نمک – 1 پنس
- بیکینگ پودر – 1 قاشق چایخوری
نکات جانبی
- مدت زمان آماده سازی اولیه : 10 minutes
- مدت زمان پخت : 30 minutes
- مناسب تعداد : 6 نفر
- حساسیت ها : حساسیت خاصی دیده نشده, مناسب برای بزرگسالان, مناسب برای کودکان
برای امروزتون این کیک لیمویی خوش عطر رو در نظر گرفتم.
امیدوارم خوشتون بیاد و درستش کنید و در کنار عزیزانتون لذت ببرید.
آرد رو سه بار الک کنید و با شکر و بیکینگ پودر مخلوطش کنید. تمام مواد خشکتون رو با هم مخلوط کنید.
حالا تخم مرغها و اب و رنده لیمو و روغن و آبلیمو رو اضافه کنید با دور کند هم زن یا با ویسک مخلوط کنید.
این کیک جزو کیکهای کوییک میکس هست و نیازی به جدا زدن تخم مرغ و .. نداره.
فقط حسابی مخلوط کنید تا گلوله ای توش نمونه.
حالا چیزی که نیاز داریم پوست های لیمو سنگی و درشت و سالم هست که از وسط دو نیم باشند.
میتونید مال چند روز رو جمع کنید و توی نایلون در یخچال نگهداری کنید تا تعدادشون به حدی که میخواهید برسه. البته میتونید این دستور رو با پوست پرتقال هم درست کنید و جای اب از آب پرتقال و رنده پرتقال هم استفاده کنید.
من مقداریش رو هم توی کپسول ریختم و در قالب مافین درست کردم.
کاسه هایی لیمویی تون رو باید چرب کنید.
از مواد تون توشون بریزید و داخل سینی گذاشته در فر 180 درجه 30 دقیقه در طبقه وسط فرتون بپزیدشون و از عطر خوش لیمو توی فضای خونتون لذت ببرید.
این کیک ساده اش خوشمزه می شه و برای خوشمزه تر شدنش میتونید از مخلوط پنیر خامه ای و کمی شکر و آبلیمو کمک بگیرید و توی قیف بریزید و روی کیکهاتون رو شکوفه بزنید.
!
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0