طرز تهیه پاستای مرغ و پنیر
آماده سازی 30 دقیقه زمان پخت 15 دقیقه مجموعاً 45 دقیقه مواد برای ۴ نفر از اون دست غذاهایی که هیچ مقاومتی در مقابلش ندارم همین مدل ماکارونی با پنیر هست. پاستا که به همون اسم ماکارونیش بین ماها جا افتاده از غذاهای سنگین و سیر کننده به حساب میاد که مناسب نهار هست و
از اون دست غذاهایی که هیچ مقاومتی در مقابلش ندارم همین مدل ماکارونی با پنیر هست. پاستا که به همون اسم ماکارونیش بین ماها جا افتاده از غذاهای سنگین و سیر کننده به حساب میاد که مناسب نهار هست و البته یه شام خیلی سنگین. در این مطلب طرز تهیه پاستای پنه با مرغ و پنیر رو قرار میدم که اگه از طرفداران پنیر باشین براتون خیلی خیلی خوشایند خواهد بود.
مواد لازم برای تهیه پاستای مرغ و پنیر
- ماکارونی پنه یک بسته
- پیاز ۲ عدد متوسط
- مرغ بدون استخوان ۴۰۰ گرم
- آب یا آب مرغ یک لیوان
- خامه صبحانه ۱ بسته
- پنیر موزارلا (پیتزا) هرچقدر که دوست دارید (یک لیوان)
- روغن زیتون یا روغن مایع سرخ کردنی ۱-۲ قاشق
- نمک و فلفل
مراحل تهیه پاستا با مرغ و پنیر
ابتدا پیاز رو نگینی خرد میکنیم و در کمی روغن سرخ میکنیم. بعد هم مرغ رو به تکه های کوچک برش میدیم و سرخ میکنیم. پاستا رو به همراه آب مرغ و خامه و کمی نمک و فلفل روی حرارت میذاریم تا به جوش بیاد و بعد هم زیرش رو کم میکنیم تا حدود یک ربع به آرومی پخته بشه.
بعد از پخته شدن پیاز و مرغ و پنیر رو هم اضافه میکنیم و با پاستا کاملا مخلوط میکنیم. مواد رو به ظرفی که برای گذاشتن در فر مناسب باشه منتقل میکنیم.
روی موا مجددا پنیر میریزیم و در فر قرار میدیم. با حرارت گریل تا زمانی که طلایی بشه.
نوش جان.
برچسب ها :آشپزی ، اموزش پاستای مرغ و پنیر ، پاستا ، دستور پاستای مرغ و پنیر ، دستور تهیه پاستای مرغ و پنیر ، طرز تهیه پاستای مرغ و پنیر ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0