کد خبر : 15492
تاریخ انتشار : شنبه 9 مرداد 1395 - 11:10

پیتزا ترکیه ایِ «لاه ماجون» را در ایران بخورید

پیتزا ترکیه ایِ «لاه ماجون» را در ایران بخورید

درست است که اصل پیتزا برای ایتالیا است، اما هر کشوری با اندکی تغییرات، نسبت به ذائقه پیتزاهای مخصوص به خود را اختراع می کند. ترکیه هم پیتزایی مخصوص خود دارد که طرز تهیه آن را آموزش می دهیم. مواد اولیه: مواد لازم برای خمیر لاه ماجون:   آرد 5فنجان شیر (یا آب) یک و

درست است که اصل پیتزا برای ایتالیا است، اما هر کشوری با اندکی تغییرات، نسبت به ذائقه پیتزاهای مخصوص به خود را اختراع می کند. ترکیه هم پیتزایی مخصوص خود دارد که طرز تهیه آن را آموزش می دهیم.

مواد اولیه:

مواد لازم برای خمیر لاه ماجون:

 

  • آرد 5فنجان
  • شیر (یا آب) یک و نیم فنجان
  • روغن نباتی یک چهارم فنجان
  • نمک ۳ قاشق چایخوری
  • شکر ۱ قاشق چایخوری
  • مایه خمیر 10 گرم

مواد لازم برای مخلوط گوشت:

  • گوشت چرخ کرده نیم کیلو
  • فلفل قرمز 1عدد
  • فلفل سبز نصف فلفل
  • گوجه فرنگی 2عدد
  • پیاز بزرگ 1عدد
  • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری
  • پودر پاپریکا ۲ قاشق چایخوری
  • زیره آسیاب شده یک و نیم قاشق چایخوری
  • فلفل سیاه یک و نیم قاشق چایخوری
  • نمک ۲ قاشق چایخوری
  • جعفری کمی
  • روغن زیتون یک و نیم فنجان

 

پیتزا ترکیه ایِ «لاه ماجون» را در ایران بخورید

دستور تهیه خمیر:

همه مواد خمیر را در کاسه یا میکسر مخلوط کنید. حدود ۵ دقیقه با دست ورز دهید و بگذارید دو ساعت بماند. خمیر لاه ماجون مانند خمیر پیتزا نیست که بتوان گفت بخش اصلی غذا را تشکیل می دهد. نکته مهم در تهیه لاه ماجون مخلوط گوشتی آن است، نه خمیر. در حالیکه خمیر را گذاشته اید تا ور بیاید، مخلوط گوشت را آماده کنید.

READ
آموزش درست کردن سنجاق سینه

دستور تهیه:

۱. فلفل، گوجه فرنگی، جعفری و پیاز را در مخلوط کن بریزید و بزنید تا همه چیز خوب خرد شود.

۲. جعفری را هم اضافه کنید و مخلوط کنید.

۳. این مخلوط باید غلظتی بین غلظت رب و سس داشته باشد.

۴. حالا رب، روغن زیتون و ادویه را به گوشت اضافه کنید و با دستتان مخلوط کنید تا یکنواخت شود.

۵. بدین ترتیب همه مواد را مخلوط کنید و آماده کنید.

۶. وقتی خمیر ور آمد، آن را به گلوله های مساوی تقسیم کنید. اندازه این گلوله ها به اندازه دلخواه لاه ماجون شما بستگی دارد. می توانید اندازه آنها را کمی بزرگتر از توپ پینگ پنگ بگیرید. روی گلوله ها را بپوشانید تا خشک نشوند.

۷. روی سطح صافی آرد بپاشید و با وردنه گلوله ها را باز کنید. خمیر لاه ماجون باید خیلی نازک و در حد ۲ میلیمتر باشد. مواد روی آن نیز نباید زیاد باشد. پس یک قاشق از مخلوط یا کمی بیشتر، برای هر گلوله خمیر کافی است. با قاشق مواد را روی خمیر پهن کنید.

۸. در حالت ایده آل لاه ماجون باید در تنور پخته شود. اگر امکان پخت در تنور ندارید، داخل پیتزاپز یا فر بپزید. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید و لاه ماجون ها را حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزید. در پیتزاپر حدود ۳ دقیقه بپزید.

READ
درست کردن ژله به شکل هندوانه/دسر ویژه شب یلدا

۹. برای سرو کردن آنها، رویشان آب لیموی تازه بچکانید و روی آن سالاد سبزیجات ریخته و لوله کنید و میل کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *