کد خبر : 15411
تاریخ انتشار : یکشنبه 3 مرداد 1395 - 13:24

اسم این غذا ته انداز است

اسم این غذا ته انداز است

مـواد لازم (برای ۵ نفر) برنج/۴لیوان/۶۴۰کیلوکالری بادمجان/۱کیلوگرم/۲۰۰کیلوکالری روغن مخصوص سرخ کردن/۵قاشق غذاخوری/۴۵۰کیلوکالری نمک و زعفران/به میزان دلخواه/۰کیلوکالری  اسم این غذا ته انداز است طـرز تـهـیـه ابتدا بادمجان ها را به صورت حلقه حلقه خرد و یک طرفشان را سرخ کنید و کنار بگذارید. برنج را نیز که از قبل خیس کرده اید، آبکش کنید. ته

مـواد لازم (برای ۵ نفر)

برنج/۴لیوان/۶۴۰کیلوکالری

بادمجان/۱کیلوگرم/۲۰۰کیلوکالری

روغن مخصوص سرخ کردن/۵قاشق غذاخوری/۴۵۰کیلوکالری

نمک و زعفران/به میزان دلخواه/۰کیلوکالری

,[categoriy]

 اسم این غذا ته انداز است

طـرز تـهـیـه

ابتدا بادمجان ها را به صورت حلقه حلقه خرد و یک طرفشان را سرخ کنید و کنار بگذارید. برنج را نیز که از قبل خیس کرده اید، آبکش کنید. ته قابلمه نچسبی را روغن بریزید و بادمجان ها را از سمتی که سرخ نشده هستند، ته قابلمه بچینید. روی آنها کمی زعفران آب شده و نمک و کمی از برنج را روی تکه های بادمجان بریزید. دوباره از بادمجان ها البته از سمتی که سرخ نشده هستند، روی لایه برنج قرار دهید و دوباره روی آنها را با برنج بپوشانید. این کار را آنقدر تکرار کنید که تمام مواد به پایان برسند. سپس قابلمه را روی اجاق قرار دهید تا برنج دم بکشد، بعد از ۲۰ دقیقه، غذای شما آماده خوردن خواهد بود.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *