کد خبر : 15409
تاریخ انتشار : یکشنبه 3 مرداد 1395 - 13:20

دسر های خوشمزه و خنک تابستانی

دسر های خوشمزه و خنک تابستانی

حتما گرمای وحشتناک این روز های تابستان شما را هم مستاصل کرده است. دسر هایی خنک متناسب با حال و هوای این روزها مطمئناً گزینه بسیار مناسبی برای پایان یک روز گرم کاری شماست. روش تهیه چند دسر خنک تابستانی که در این هوا به کارتان خواهد آمد.   باتراسکاچ تعداد : 12 نفر زمان


حتما گرمای وحشتناک این روز های تابستان شما را هم مستاصل کرده است. دسر هایی خنک متناسب با حال و هوای این روزها مطمئناً گزینه بسیار مناسبی برای پایان یک روز گرم کاری شماست. روش تهیه چند دسر خنک تابستانی که در این هوا به کارتان خواهد آمد.

دسر های خوشمزه و خنک تابستانی - آکا

 

باتراسکاچ

تعداد : 12 نفر

زمان آماده سازی : 40 دقیقه

زمان سرد شدن : 6 ساعت

مواد لازم برای تهیه باتراسکاچ :

آرد سفید یک پیمانه 100 گرم / 341 کالری
جو دو سر نیمه کوبیده جو پوست کنده ¼ پیمانه 100 گرم / 360 کالری
شکر قهوه ای ¼ پیمانه 100 گرم / 362 کالری
کره نصف پیمانه 100 گرم / 737 کالری
مغز گردو نصف پیمانه 100 گرم / 625 کالری
خامه کاراملی روی بستنی نصف پیمانه نامشخص
بستنی شکلاتی یا وانیلی 3.5 لیتر 100 گرم / 190 کالری

طرز تهیه باتراسکاچ :

*. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه متوسط آرد سفید، جو دوسر و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. تکه های کره را اضافه کنید و هم بزنید. مغز گردو را اضافه کنید و مواد را داخل تابه پیرکسی که چرب نکرده اید بریزید. به مدت 10 تا 15 دقیقه آن را بپزید. از فر خارج کنید تا زمانیکه هنوز گرم است.

*. خرده های گردو را اضافه کنید. اجازه دهید خنک شود.نیمی از بستنی کاراملی را هم بزنید تا نرم شود و آن را روی خمیر به دست آمده پهن کنید. بقیه بستنی را روی آن قرار دهید و با خرده های گردو تزئین کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 6 ساعت داخل یخچال نگهدارید.باتراسکاچ نوعى آب نبات سفت حاوى شکر قهوه ای و کره است.

دسر های خوشمزه و خنک تابستانی - آکا

READ
چگونه کارت دسته گل روبانی بسازیم/روبان دوزی

کیک بستنی شکلات و بادام زمینی :

تعداد = 12 نفر

زمان آماده سازی = 20 دقیقه

زمان سرد شدن = 6 ساعت

زمان پخت = 8 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت

مواد لازم برای تهیه کیک بستنی شکلات و بادام زمینی :

خرده های بیسکوئیت دو پیمانه نامشخص
کره آب شده نصف پیمانه 100 گرم / 737 کالری
شکر ¼ پیمانه 100 گرم / 400 کالری
بادام زمینی با روکش شکلات خرد شده 1.5 پیمانه نامشخص
بستنی شکلاتی یک لیتر 100 گرم / 190 کالری
بستنی وانیلی یک لیتر 100 گرم / 194 کالری
سس شکلات و بادام زمینی به مقدار لازم نامشخص

روش تهیه کیک بستنی شکلات و بادام زمینی :

*. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط، خرده های بیسکوئیت، کره آب شده و شکر را با هم مخلوط کنید. مواد را داخل یک ظرف گرد فشار دهید تا همه مواد به خوبی به هم بچسبند. آن را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید. آن را از فر خارج کنید و 30 دقیقه داخل فریزیر بگذارید تا خنک شود.

*. بستنی وانیلی را 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود. در یک کاسه بزرگ، با کمک قاشق چوبی بستنی را هم بزنید تا کاملا نرم و آب شود. بستنی آب شده را روی لایه سفت بیسکوئیتی بریزید. روی آن 1.5 پیمانه بادام زمینی با روکش شکلات بریزید. حدود یکساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی سفت شود.

*. بستنی شکلاتی را 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود. در یک کاسه بزرگ با کمک قاشق چوبی بستنی را هم بزنید تا کاملا آب شود. بستنی آب شده را روی بادام زمینی ها با روکش شکلات بریزید و آن را پهن کنید.بستنی ها را از اطراف ظرف پاک و تمیز کنید. آن را داخل یخچال بگذارید تا بستنی خودش را بگیرد.

READ
آموزش بافت ست کلاه و شال گردن/بافتنی

*. برای سرو، روی آن سس شکلات و بادام زمینی بریزید.برای تهیه سس شکلات و بادام زمینی به 350 گرم خامه وانیلی و سه قاشق غذاخوری کره بادام زمینی نیاز دارید. در یک قابلمه کوچک، هر دو ماده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط چند دقیقه هم بزنید تا نرم و یکدست شود.

دسر های خوشمزه و خنک تابستانی - آکا

کیک بستنی شکلات و بادام زمینی

تعداد = 10 نفر

زمان آماده سازی = 20 دقیقه

زمان سرد شدن = 10 ساعت

 مواد لازم برای تهیه کیک بستنی شکلات و بادام زمینی :

قیف بستنی خرد شده 1.5 پیمانه نامشخص
کره یا مارگارین آب شده نصف پیمانه 100 گرم / 737 کالری
شکر ¼ پیمانه 100 گرم / 400 کالری
توت فرنگی تازه 3.5 پیمانه 100 گرم / 35 کالری
بستنی وانیلی آب شده یک لیتر 100 گرم / 190 کالری
شیر خشک 1/3 پیمانه 100 گرم / 490 کالری
خامه وانیلی 1.5 پیمانه 100 گرم / 350 کالری
خامه پف کرده اختیاری 100 گرم / 350 کالری
بادام خرد شده اختیاری 100 گرم / 612 کالری
توت فرنگی اختیاری 100 گرم / 35 کالری

طرز تهیه کیک بستنی شکلات و بادام زمینی :

*. در یک کاسه کوچک، خرده های قیف بستنی، کره و شکر را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را در یک ظرف گرد فشار دهید تا به هم بچسبند.سه پیمانه توت فرنگی را داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانی که له شود مخلوط کنید، سپس شیر خشک را اضافه کنید.

*. آن را روی خرده های نان بستنی بریزید. 8 ساعت داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند. خامه وانیلی را روی پای بریزید و دو ساعت دیگر داخل فریزر بگذارید.30 دقیقه پیش از سرو، پای را در اتاق بگذارید تا کمی نرم شود. در صورت تمایل، روی آن را با خامه پف کرده، بادام و توت فرنگی تزئین کنید.

READ
آموزش تصویری آرایش چند رنگ لب ها /آرایش وزیبایی

دسر بستنی نعنایی :

تعداد = 10 نفر

زمان آماده سازی = 30 دقیقه

زمان سرد شدن = 9 ساعت

دسر های خوشمزه و خنک تابستانی - آکا

مواد لازم برای تهیه دسر بستنی نعنایی :

کره آب شده 1/3 پیمانه 100 گرم / 737 کالری
شکر ¼ پیمانه 100 گرم / 400 کالری
بیسکوئیت یا ویفر خرد شده 1.5 پیمانه نامشخص
بستنی با تکه های شکلات یک لیتر نامشخص
شکلات نعنایی یک پیمانه نامشخص
بیسکوئیت نعناع شکلاتی یک پیمانه نامشخص

طرز تهیه دسر بستنی نعنایی :

*.  در یک کاسه متوسط کره و شکر را با هم مخلوط کنید. ویفرهای خرد شده را اضافه کنید. مواد را ته قالب فشار دهید تا سفت شود. یک ساعت در یخچال خنک کنید.در یک کاسه بزرگ، بستنی را با قاشق چوبی آب کنید. هم بزنید تا بستنی نرم شود اما آب نشود.

*. نصف پیمانه شکلات های نعنایی و نصف پیمانه بیسکوئیت نعنا-شکلاتی را اضافه کنید. با قاشق بستنی را روی پای بریزید. روی آن را بپوشانید و 8 ساعت داخل فریزر بگذارید تا سفت شود.پیش از سرو 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا کمی نرم شود.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *