کد خبر : 15363
تاریخ انتشار : پنجشنبه 31 تیر 1395 - 16:05
طرز تهیه سوپ سیر
طرز تهیه سوپ سیر آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 1 ساعت مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه مواد اولیه : برای 1 نفر عصاره مرغ 3بسته سیر
طرز تهیه سوپ سیر
آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 1 ساعت
مجموعاً: 1 ساعت و 15 دقیقه
مواد اولیه :
برای 1 نفر
عصاره مرغ 3بسته |
سیر 10عدد |
كره 25گرم |
پیاز 1عدد |
روغن 1قاشق سوپخوری |
آرد 3قاشق سوپخوری |
سركه سیب 1قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ 2عدد |
نمك به میزان لازم |
فلفل به میزان لازم |
طرز تهیه :ابتدا پیاز را رنده زده و نیم از سیر را رنده كرده و بقیه را ریز خرد كنید.كره و روغن را داخل ظرف مناسبی ریخته و داغ كنید و بعد به ترتیب پیاز،سیر خرد شده و سیر رنده شده را در آن تفت دهید تا نرم شوندپس از تغییر رنگ سیر و پیاز ، آرد را کم کم اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید سپس نمک ، سرکه ، عصاره مرغ و مقداری آب اضافه کنید و بگذارید حدود 30تا40دقیقه با حرارت متوسط سوپ بجوشد.
پس از آماده شدن سوپ ، زرده های تخم مرغ را جداگانه با چنگال بزنید و اضافه کنید و با همزن بزنید تا سوپ یکدست شود ، پس از مخلوط کردن زیر حرارت را خاموش کنید تا سوپ نجوشد ، سوپ را در کاسه بریزید و با تکه های نان برشته و پودر موسیر و سیر تزیین كنید.
نكات:
1)در صورت تمایل مقداری نعنا داغ هم به سوپ اضافه كنید.
2)بهتر است داخل سوپ مقداری پودر موسیر و پودر سیر هم اضافه كنید.
3)در صورت تمایل مقداری مرغ پخته شده وریش شده هم به سوپ بیفزایید.
منبع : سوران
برچسب ها :آشپزی ، اموزش سوپ سیر ، انواع سوپ ، روش تهیه سوپ سیر ، سوپ ، سوپ سیر ، طرزتهیه سوپ سیر ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0