طرز تهیه کلوچه فندقی مخصوص عید
مواد لازم برای ۴۸ عدد : کره نرم ۲۲۶گرم شکر یک و نیم پیمانه تخم مرغ یک عدد وانیل کمی آرد ۲پیمانه جوش شیرین نصف قاشق چای خوری نمک یک چهارم قاشق چای خوری فندق ریز خرد شده نصف پیمانه طرز تهیه : فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید. کره و شکر
مواد لازم برای ۴۸ عدد :
کره نرم | ۲۲۶گرم |
شکر | یک و نیم پیمانه |
تخم مرغ | یک عدد |
وانیل | کمی |
آرد | ۲پیمانه |
جوش شیرین | نصف قاشق چای خوری |
نمک | یک چهارم قاشق چای خوری |
فندق ریز خرد شده | نصف پیمانه |
طرز تهیه :
فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید.
کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.
آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.
خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود.
ارزش غذایی هر یک عدد :
کالری : ۸۰
چربی : ۵ گرم
کلسترول : ۱۵ میلی گرم
سدیم : ۶۰ میلی گرم
کربوهیدرات : ۸ گرم
پروتئین : یک گرم
برچسب ها :آموزش شیرینی ، آموزش کلوچه فندقی مخصوص عید ، انواع کلوچه ، روش تهیه کلوچه فندقی مخصوص عید ، شیرینی ، شیرینی مخصوص عید ، طرز تهیه کلوچه فندقی مخصوص عید ، کلوچه ، کلوچه فندقی مخصوص عید ، گل بانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0