طرز تهیه کیک سیب هلندی
تخم مرغ چهار عدد آرد 3 پیمانه روغن مایع 1 پیمانه بکین 1 ق چ نمک کمی شیر 1 چهارم پیمانه شکر
تخم مرغ چهار عدد
آرد 3 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
بکین 1 ق چ
نمک کمی
شیر 1 چهارم پیمانه
شکر 1 پیمانه
گردو 1 دوم پیمانه
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکرو وانیل را مخلوط کرده سپس شیررا به همراه آرد الکشده با بکین و نمک اضافه می کنیم
در اخر روغن مایع و گردو را اضافه می کنیم
برای مواد میانی سیب ها را خرد کرده با کی شکر و دارچین مخلوط می نیم و بین مواد کیک قرار می دهیم
درجه فر 175 زمان پخت 1ساعت و نیم.
برچسب ها :آموزش انواع کیک ، آموزش پخت شیرینی ، آموزش کیک سیب هلندی ، دستور تهیه کیک سیب هلندی ، روش تهیه کیک سیب هلندی ، شیرینی ، طرز تهیه کیک سیب هلندی ، کیک سیب هلندی ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0