یک عصرانه شیک پاییزی با کیک سیب های فنجانی
مواد لازم: کره 200گرم پودرقند 200 گرم آرد 250 گرم تخممرغ 4 عدد سیب ترش سبز 2 تا 3 عدد شیر 50 میلیلیتر روغن مایع 20 میلیلیتر بیکینگپودر 1 قاشق چایخوری پودر دارچین 1 قاشق چایخوری وانیل 4/1 قاشق چایخوری پودرقند چندرنگ جهت تزیین به میزان لازم کیک فنجانی سیب روش تهیه: 1. روغن مایع
مواد لازم:
کره 200گرم
پودرقند 200 گرم
آرد 250 گرم
تخممرغ 4 عدد
سیب ترش سبز 2 تا 3 عدد
شیر 50 میلیلیتر
روغن مایع 20 میلیلیتر
بیکینگپودر 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
وانیل 4/1 قاشق چایخوری
پودرقند چندرنگ جهت تزیین به میزان لازم
کیک فنجانی سیب
روش تهیه:
1. روغن مایع و کره نرم را به همراه پودرقند چندثانیه بزنید تا یکدست شود. سپس تخممرغها را دانهدانه اضافه کنید. هرکدام از تخممرغها را که اضافه کردید 30 ثانیه هم بزنید.
2. سپس شیر و در آخر آرد، وانیل و بیکینگپودر را نیز اضافه کنید. سیب ها را ورقه ورقه کنید و دارچین آغشته کنید. درون قالبهای فنجانی یا قالبهای کیک یزدی را کاغذ بگذارید. یک سوم از مواد را ریخته و وسط آن سیب گذاشته، مجددا مایه کیک را بریزید؛ به طوری که یک سوم از قالب خالی بماند.
3. سپس درون فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه بپزید. پس از خنک شدن روی کیک ها را پودرقندهای رنگی بپاشید و به دلخواه تزیین کنید. میتوانید از نان خامهایهای شکلاتی یا تکههای شکلات و ترافل برای تزیین روی این کیک های فنجانی استفاده کنید. من با نان خامهای کاکائویی تزیین کردم.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش کیک فنجانی سیب ، دستور تهیه کیک ، دستور تهیه کیک فنجانی سیب ، روش تهیه کیک فنجانی سیب ، شیرینی ، عصرانه پاییزی ، کیک فنجانی سیب ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0