خانه / هنرهای خانه / آشپزی / طرز تهیه لاهماجون داخل تابه(ترکیه)

طرز تهیه لاهماجون داخل تابه(ترکیه)

سیر  (رنده شده ریز) ۱ حبه به دلخواه
روغن مایع ۱تا۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی  (پوست گرفته ورنده شده) ۳تا۴ عدد
گوشت  (چرخ کرده) ۳۰۰گرم
پیاز  (خیلی ریز خرد شده) ۱عدد
جعفری  (ریز خرد شده) مقداری به دلخواه
نمک و ادویه و فلفل سیاه مقداری به دلخواه

مواد خمیر :

خمیر مایه خشک فوری ۱ قاشق غذاخوری
آرد ۲ تا ۳ لیوان
شکر ۲ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
آب ولرم ۱ لیوان
روغن مایع ۴قاشق غذاخوری

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع پتاژ ، کنسومه ، سوفله ، گراتن

طرز تهیه :

ابتدا مواد میانی خمیر رو داخل کاسه ای خوب ورز می دهیم بعد خمیر رو با وردنه یا دست داخل تابه چرب شده خیلی نازک باز می کنیم و از مواد گوشتی روی خمیر با دست پخش و پهن میکنیم ……

طرز تهیه خمیر

بنا به گزارش آکاایران : ابتدا شکر و خمیر مایه رو با هم مخلوط بعد آب ولرم رو اضافه میکنیم و میزاریم تا خمیر مایه پف کنه و عمل بیاذ……بعد داخل خمیر مایه عمل آمده روغن مایع و نمک و آرد رو اضافه میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد و حالا خمیر رو خوب ورز می دهیم و یا 100 مرتبه خمیر رو بکوبید بعد روی خمیر رو پوشانده و یک ساعت استراحت دهید……………

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع پتاژ ، کنسومه ، سوفله ، گراتن


حالا روی حرارت خیلی کم با شعله پخش کن با در بسته میگذاریم تا زمانی که تست کردیم و دیدیم خمیر و مواد گوشتی پخته روی اجاق قرار میدهیم….بعد از پخته شدن در تابه رو بزارین بمونه تا لاهماجون نرم و قابل رول کردن بشه ….و با لیمو و جعفری به همراه دوغ خنک میل کنید…

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,انواع پتاژ ، کنسومه ، سوفله ، گراتن

درباره ی bano1

مطلب پیشنهادی

آموزش دوخت کیف گذرنامه و مدارک چرم

دوخت کیف چرم ، آموزش دوخت کیف گذرنامه و مدارک چرم  : یکی از کارهای …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس