خانه / هنرهای خانه / آشپزی / طرزتهیه بابا قانوش

طرزتهیه بابا قانوش

 

بادمجان 5 عدد . کشک 3 قاشق غذاخوری . سیر 5 حبه . روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری

پیازچه 3 عدد . ابلیمو 3 قاشق غذاخوری . نمک و فلفل مقدار لازم . گوجه فرنگی و جعفری برای تزئین

 

,بابا,قانوش,گانوش,غذاهای اروپایی

 

طرز تهیه : بادمجان ها را با پوست روی شعله مستقیم گاز قرار دهید تا برشته و دودی شوند ، بادمجان ها را روی گاز بچرخانید تا تمام سطح بادمجان ها بصورت یکنواخت کباب شود.

 

پس از اینکه پوست بادمجان ها سوخت و گوشت بادمجان ها نرم شد از روی گاز بردارید و به مدت 10 دقیقه درون اب سرد قرار دهید.

 

,بابا,قانوش,گانوش,غذاهای اروپایی

 

پس از این مدت بادمجان ها را تمیز کنید و کامل پوست شان را بگیرید و به مدت 15 تا 20 دقیقه درون ابکش قرار دهید تا اب اضافی اش خارج شود.

 

بادمجان ها را به همراه کشک ، سیر ، پیازچه ، ابلیمو ، نمک و فلفل درون میکسر ( مخلوط کن ) بریزید و میکس کنید تا خوب مخلوط و غلیظ شوند ؛ پس از اماده شدن مواد را درون ظرف مناسبی ریخته و رویش روغن زیتون بریزید و با مقداری جعفری و گوجه فرنگی خرد شده تزئین کنید.

 

نکته ها : طعم اصلی این غذا بوی دودی بادمجان است پس حتما باید بادمجان ها را کباب کنید ، در خاورمیانه بجای کشک از ارده غیر شیرین استفاده میکنند ، مقدار سیر میتواند کمتر یا بیشتر باشد ، استفاده از پیازچه اختیاری میباشد.

درباره ی bano1

مطلب پیشنهادی

طرح دار کردن کت های جین ساده

کت های جین ,از روزی که جین ها مد شدند، در هر خانه ای یکی …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب وردپرس قالب وردپرس قالب فروشگاهی وردپرس وردپرس قالب وردپرس قالب وردپرس آموزش وردپرس