خورش کدو حلوایی، غذایی پاییزی
خورش کدو حلوایی، غذایی پاییزی پس از آن، پیاز دیگری را نیز به صورت خلالی خرد کنید. سپس داخل قابلمهای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید. کدوحلوایی از جمله سبزیجات پاییزی و زمستانی است که در پخت انواع و اقسام دسرها و غذاهای فصلی مورد استفاده قرار میگیرد. خورش کدو حلوایی
خورش کدو حلوایی، غذایی پاییزی
پس از آن، پیاز دیگری را نیز به صورت خلالی خرد کنید. سپس داخل قابلمهای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید.
کدوحلوایی از جمله سبزیجات پاییزی و زمستانی است که در پخت انواع و اقسام دسرها و غذاهای فصلی مورد استفاده قرار میگیرد.
خورش کدو حلوایی نیز یکی از این غذاهای فصلی و خوشمزه است که در آن، کدوحلوایی ماده اصلی بوده و به همراه آلو، مزهدار میشود. در بعضی از شهرها این خورش قدیمی را بهعنوان شام یلدایی در آخرین شب پاییز میپزند و از خوردن آن در جمع خانوادگی، بسیار لذت میبرند.
مواد لازم
گوشت خورشی : 300 گرم
کدو حلوایی : یک کیلوگرم
پیاز متوسط : 2 عدد
آلو بخارا : 100 گرم
پودر زعفران محلول در آب : یک قاشق سوپخوری
روغن مایع : مقداری برای سرخ کردن
رب گوجه فرنگی : یک قاشق سوپخوری
دارچین : یک قاشق چایخوری سرپر
نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا کدو را شسته و پس از پوست کندن، به صورت هلالهای کوچک خرد کنید.
سپس یک عدد از پیازها را ریز کرده و در تابهای حاوی روغن سرخ کنید تا کمی طلاییرنگ شود.
حالا کدوی خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید.
سپس یک عدد از پیازها را ریز کرده و در تابهای حاوی روغن سرخ کنید تا کمی طلاییرنگ شود.
حالا کدوی خرد شده را به پیاز داغ اضافه کنید و همراه با آن تفت دهید.
گوشت را نیز شسته و در سبدی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.
پس از آن، پیاز دیگری را نیز به صورت خلالی خرد کنید. سپس داخل قابلمهای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید.
حالا پیاز خردشده را در روغن سرخ کنید.
در حین سرخشدن پیاز، تکههای گوشت را نیز اضافه کرده و به همراه پیاز تفت دهید.
پس از آن، پیاز دیگری را نیز به صورت خلالی خرد کنید. سپس داخل قابلمهای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاقگاز قرار دهید.
حالا پیاز خردشده را در روغن سرخ کنید.
در حین سرخشدن پیاز، تکههای گوشت را نیز اضافه کرده و به همراه پیاز تفت دهید.
حالا برای پختن گوشت، 2 پیمانه آب جوشیده را به مخلوط گوشت و پیاز داغ افزوده و در ظرف را بگذارید تا گوشت روی حرارت کم اجاقگاز بپزد.
نکته 1 :
برای آنکه گوشت هنگام پخت طعمدار شود، زعفران محلول در آب جوشیده را نیز به آن اضافه کنید.
برای آنکه گوشت هنگام پخت طعمدار شود، زعفران محلول در آب جوشیده را نیز به آن اضافه کنید.
در فاصله پخت گوشت، آلوها را خوب شسته و به مدت نیم ساعت در آب خیس کنید سپس آنها را داخل سبدی آبکشی کنید. در مراحل پایانی پخت گوشت، آلو را به همراه رب گوجهفرنگی اضافه کرده و همچنان به مدت 2 ساعت دیگر روی حرارت بگذارید.
نکته 2 :
رب را پیش از اضافهکردن به گوشت، کمی در روغن تفت دهید تا رنگ بهتری در غذا ایجاد کند.
رب را پیش از اضافهکردن به گوشت، کمی در روغن تفت دهید تا رنگ بهتری در غذا ایجاد کند.
با توجه به اینکه کدو – بهخصوص درصورتی که تکههای آن ریز و نازک باشد – به سرعت پخته و له میشود، پس از اضافهکردن کدو، خورش را مدت زمان زیادی روی شعله اجاقگاز حرارت ندهید. برای این منظور، باتوجه به اندازه تکههای کدو، یک ربع تا نیمساعت زمان کافی است.
در ضمن دارچین و همچنین نمک و فلفل را نیز به همراه کدو به غذا اضافه کنید.
نکته 3 :
درصورتی که این خورش را با طعم ملس متمایل به ترش دوست دارید، 2 قاشق سوپخوری آبغوره یا آب لیموترش به آن اضافه کنید.
درصورتی که این خورش را با طعم ملس متمایل به ترش دوست دارید، 2 قاشق سوپخوری آبغوره یا آب لیموترش به آن اضافه کنید.
نکته 4 :
افرادی که به خورشهای شیرین علاقهمندند، میتوانند با اضافهکردن آلو و همچنین یک قاشق سوپخوری شکر به خورش، طعم آن را شیرینتر کنند.
افرادی که به خورشهای شیرین علاقهمندند، میتوانند با اضافهکردن آلو و همچنین یک قاشق سوپخوری شکر به خورش، طعم آن را شیرینتر کنند.
برچسب ها :خورش کدو حلوایی، غذایی پاییزی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0