خانه / هنرهای خانه / آشپزی / طرزتهیه شیرینی چنگالی

طرزتهیه شیرینی چنگالی

shirini

تخم مرغ ۳ عدد  ( ۱ زرده برای رویش)

شکر ۱ لیوان

روغن مایع ۱ لیوان

وانیل و بکینگ پودر ۱ پاکت

آرد به مقدار لازم

شربت :

شکر ۳ لیوان

اب ۳ لیوان

طرز تهیه:

تخم مرغ  و شکر را  کمی هم زده سپس روغن مایع را ریخته. آرد و بکینگ پودر را اضافه کرده تا خمیری شود که بدست نچسبد با دست  در مدل تصویر شکل داده در سینی فر چیده و رویش را با چنگال شکل می دهیم در اخر زرده تخم مرغ می مالیم  در فر ۱۸۰ درجه قرار داده تا رویش طلایی شود. شربت را نمی پزیم فقط مخلوط می کنیم تا حدی که شکر  در آب حل شود  این شیرینی داغ و شربت سرد است روی شیرینی می ریزیم

درباره‌ی bano1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *