روش تهیه حلوای آلبالو

مجموعه: آشپزی, دسر, هنرهای خانه تعداد بازدید: 5
طرز تهیه حلوای آلبالو

تهیه یک حلوای خوشرنگ و خوشمزه

 

مواد لازم برای حلوای آلبالو :
آرد سفید شیرینی پزی      200 گرم
آرد سنگک      40 گرم
آب      350 میلی لیتر
شکر      300 گرم
مارگارین     225 گرم
روغن مایع     80 میلی لیتر
آلبالو بدون هسته     300 گرم
جوهرلیمو     1 قاشق چایخوری
رنگ آلبالویی     چند قطره
شربت آلبالو     200 میلی لیتر

 

روش تهیه حلوای آلبالو :
ابتدا آرد سنگک را آنقدر تفت می‌دهیم تا كاملا برشته شود. سپس آن را الک كرده، كنار می‌گذاریم.

آرد سفید شیرینی پزی را تا حدی تفت می‌دهیم كه بوی خامی آن گرفته شود ولی رنگش خیلی تغییر نكند. در قابلمه‌ای گود آب، شربت، شكر، آلبالو، رنگ و جوهرلیمو را مخلوط كرده، روی حرارت می‌گذاریم تا جوش آید.

داخل تابه‌ای كه می‌خواهیم حلوا را تهیه كنیم كره را ذوب كرده، آردها را داخل آن الک می‌كنیم سپس روغن مایع را به مخلوط اضافه می‌كنیم و یک دقیقه تفت می‌دهیم.

حال با ملاقه به آرامی شربت را به مخلوط آرد و كره اضافه كرده، هم می‌زنیم تا جایی كه حلوای لطیفی حاصل شود؛ حال از روی حرارت بر می‌داریم و آن را با آلبالو و ترافل های شكلاتی و ورق طلای خوراكی تزیین می‌کنیم

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “روش تهیه حلوای آلبالو”



کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب تفریحی