کد خبر : 14007
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 22 مرداد 1394 - 22:42

بعضی گلوله ها ارزش خوردن دارند!

بعضی گلوله ها ارزش خوردن دارند!

کراکت برنج را هم می شود به عنوان پیش غذا خورد هم به عنوان شام . البته کراکت برنج  انواع و اقسام دارد شما می توانید مواد آن را درست  و با توجه به ذائقه تان داخل آن را با گوشت مورد نظرتان پر کرده و در روغن سرخ کنید. در میان این کراکت پیشنهادی میگو

کراکت برنج را هم می شود به عنوان پیش غذا خورد هم به عنوان شام . البته کراکت برنج  انواع و اقسام دارد شما می توانید مواد آن را درست  و با توجه به ذائقه تان داخل آن را با گوشت مورد نظرتان پر کرده و در روغن سرخ کنید. در میان این کراکت پیشنهادی میگو گذاشته شده . اگر غذاهای دریایی دوست دارید این غذا  را هم به لیستتان اضافه کنید.

,بعضی گلوله ها ارزش خوردن دارند! کراکت برنج,پیش غذا,آشپزی,غذاهای اروپایی

مواد لازم برای 3  نفر

  •  250 گرم برنج
  • 5 پیمانه آب گرم
  • 1عدد عصاره سبزیجات
  • 1عدد  عصاره مرغ
  • 50 گرم کره
  • 1عدد زرده تخم مرغ
  • 200 گرم پنیر پار مسان
  • 1 ق س  زعفران دم کرده
  • 200 گرم میگو
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 ق س  پاپریکا
  • 2 ق س  روغن زیتون
  • 150 گرم پودر سوخاری
  • به مقدار لازم روغن مایع
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
1. برنج را همراه با آب گرم، عصاره ها، زعفران و کره داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حدود 20 تا 25 دقیقه زمان دهید تا به صورت شیر برنج در آیدسپس زرده تخم مرغ و پنیر پارمسان را اضافه کرده، مخلوط کنید. مخلوط را داخل ظرفی بریزید و صبر کنید تا خنک شود.
2.  در یک تابه روغن زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، میگو را اضافه و کمی تفت دهید، سپس پاپریکا، نمک و فلفل را افزوده و پس از 2  تا 3 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید .
3. دست های خود را خیس کنید. از مخلوط برنج حدود 30 گرم برداشته و در دستان تان آن را  باز کنید. حالا یک عدد میگو داخل آن گذاشته و به صورت گرد در بیاورید. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بشکنید و آنها را خوب هم بزنید. حالا کراکت را درون تخم مرغ های زده شده بغلتانید. بعد از آن، درون پودر سوخاری غلتانده و سپس آن را داخل  قابلمه ای حاوی روغن که روی حرارت قرار داده اید، به مدت 4-3 دقیقه سرخ کنید. هر تعداد که می شود به همین ترتیب کراکت ها را آماده کنید، سپس آنها را با سالاد سرو کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *