خانه / هنرهای خانه / آشپزی / بعضی گلوله ها ارزش خوردن دارند!

بعضی گلوله ها ارزش خوردن دارند!

کراکت برنج را هم می شود به عنوان پیش غذا خورد هم به عنوان شام . البته کراکت برنج  انواع و اقسام دارد شما می توانید مواد آن را درست  و با توجه به ذائقه تان داخل آن را با گوشت مورد نظرتان پر کرده و در روغن سرخ کنید. در میان این کراکت پیشنهادی میگو گذاشته شده . اگر غذاهای دریایی دوست دارید این غذا  را هم به لیستتان اضافه کنید.

,بعضی گلوله ها ارزش خوردن دارند! کراکت برنج,پیش غذا,آشپزی,غذاهای اروپایی

مواد لازم برای 3  نفر

  •  250 گرم برنج
  • 5 پیمانه آب گرم
  • 1عدد عصاره سبزیجات
  • 1عدد  عصاره مرغ
  • 50 گرم کره
  • 1عدد زرده تخم مرغ
  • 200 گرم پنیر پار مسان
  • 1 ق س  زعفران دم کرده
  • 200 گرم میگو
  • 2 عدد تخم مرغ
  • 1 ق س  پاپریکا
  • 2 ق س  روغن زیتون
  • 150 گرم پودر سوخاری
  • به مقدار لازم روغن مایع
  • نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:
1. برنج را همراه با آب گرم، عصاره ها، زعفران و کره داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حدود 20 تا 25 دقیقه زمان دهید تا به صورت شیر برنج در آیدسپس زرده تخم مرغ و پنیر پارمسان را اضافه کرده، مخلوط کنید. مخلوط را داخل ظرفی بریزید و صبر کنید تا خنک شود.
2.  در یک تابه روغن زیتون را بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی داغ شد، میگو را اضافه و کمی تفت دهید، سپس پاپریکا، نمک و فلفل را افزوده و پس از 2  تا 3 دقیقه آن را از روی حرارت بردارید .
3. دست های خود را خیس کنید. از مخلوط برنج حدود 30 گرم برداشته و در دستان تان آن را  باز کنید. حالا یک عدد میگو داخل آن گذاشته و به صورت گرد در بیاورید. تخم مرغ ها را داخل یک کاسه بشکنید و آنها را خوب هم بزنید. حالا کراکت را درون تخم مرغ های زده شده بغلتانید. بعد از آن، درون پودر سوخاری غلتانده و سپس آن را داخل  قابلمه ای حاوی روغن که روی حرارت قرار داده اید، به مدت 4-3 دقیقه سرخ کنید. هر تعداد که می شود به همین ترتیب کراکت ها را آماده کنید، سپس آنها را با سالاد سرو کنید.

درباره‌ی bano1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *