کد خبر : 13997
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 22 مرداد 1394 - 19:48

طرزتهیه کوکوی گوجه فرنگی

طرزتهیه کوکوی گوجه فرنگی

در این مطلب آموزش تهیه کوکوی گوجه فرنگی را برای بازدیدکنندگان گرامی آماده کرده ایم برای مشاهده آموزش این پست را دنبال کنید مواد لازم جهت طبخ کوکوی گوجه فرنگی آرد لپه : 1 پيمانه ، فلفل دلمه اي : 1 عدد ، پودر فلفل قرمز : 2/1 قاشق غذاخوري ، گشنيز تازه : 2 قاشق غذاخوري ، کنجد

در این مطلب آموزش تهیه کوکوی گوجه فرنگی را برای بازدیدکنندگان گرامی

آماده کرده ایم برای مشاهده آموزش این پست را دنبال کنید

مواد لازم جهت طبخ کوکوی گوجه فرنگی

آرد لپه : 1 پيمانه ، فلفل دلمه اي : 1 عدد ، پودر فلفل قرمز : 2/1 قاشق غذاخوري ، گشنيز تازه : 2 قاشق غذاخوري ، کنجد : 4 قاشق چايخوري ، زردچوبه : 2 قاشق چايخوري ، شکر : 2/1 قاشق چايخوري ، نمک : 2 قاشق چايخوري ، قرص سبزيجات : 2 عدد ، گوجه فرنگي : 6 عدد ، روغن : مقداري ، ادويه مخصوص : 1 قاشق چايخوري

طرز تهیه کوکوی گوجه فرنگی

طرز تهیه کوکوی گوجه فرنگی

ابتدا آرد لپه ، فلفل قرمز ، ادويه مخصوص ، زردچوبه ، شکر و نمک را در آب سرد حل کرده با پوره گوجه فرنگي و گشنيز تازه و فلفل دلمه اي نگيني و کنجد و استاک سبزيجات مخلوط نموده تا مايه غليظي به دست آيد . تابه تفلون را روي حرارت گذاشته روغن ريخته داغ که شد زماني از مايه به اندازه کف تابه مي ريزيم که لايه نازکي به دست آيد زماني که بخش زيرين طلايي شد دور تا دور لبه کوکو را کمي روغن مي ريزيم که از تابه جدا شود و بعد بر مي گردانيم تا روي ديگر آن طلايي شود. کوکو را از نيمه تا مي کنيم به صورت نيم دايره اي دور تا دور آن را تزئين مي کنيم و میل می کنیم

READ
طرز دوخت تاج‌های پرده‌ای /دوخت پرده

آشپزی – گروه آشپزی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *