طرز تهیه حلوا خرما
مواد لازم : 750 گرم خرما 500 گرم آرد 250 گرم گردو كوبیده شده 250 گرم كره یا روغن جامد یك فنجان پودر قند طرز تهیه : هسته خرما را گرفته و آن را چرخ كنید و سپس آرد و روغن را كاملاً تفت داده تاطلایی شود . بعد آن را از روی حرارت برداشته
مواد لازم :
750 گرم | خرما |
500 گرم | آرد |
250 گرم | گردو كوبیده شده |
250 گرم | كره یا روغن جامد |
یك فنجان | پودر قند |
طرز تهیه :
هسته خرما را گرفته و آن را چرخ كنید و سپس آرد و روغن را كاملاً تفت داده تاطلایی شود . بعد آن را از روی حرارت برداشته و گردوی كوبیده شده یا چرخ شده را با پودر قند و خرمای چرخ شده مخلوط كنید و خوب به هم بزنید و بعد آن را ورز دهید تا به صورت خمیر نسبتاً سفتی درآید و روغن پس بدهد .
سپس آن را در دیس گردی پهن كرده و روی آن را با پودر پسته ترئین كنید .
نكات تغذیه ای :
برخی از خواص خرما عبارتند از :
1- خرما به علت داشتن آهن ، در نیروبخشیدن به گلبولهای قرمز خون مؤثر است و برای كم خونی بسیار مفید است .
2- خرما با داشتن فسفر و منیزیم در تقویت اعمال فكری مؤثر است .
3- خرما غذایی است كه هضمش آسان است .
4-خرما به علت دارا بودن ویتامین A در رشد و نگهداری كلسیم در بدن ضرورت دارد .
5 – خرما به علت دار بودن ویتامین B در تعادل اعصاب و تغذیه بدن ما نقش مهمی ایفا می كند .
این حلوا دارای 6962 كالری است كه اگر توسط 10 نفر میل شود سهم هر فرد از كل انرژی ، 2/696 كالری خواهد بود .
برچسب ها :آشپزی ، آموزش حلوا خرما ، اشپزی در رمضان ، حلوا مخصوص ماه رمضان ، درست کردن حلوا خرما ، دستور تهیه حلوا خرما ، دسر ، دسر مخصوص ماه رمضان ، طرز تهیه حلوا خرما ، گل بانو ، منوی ماه رمضان ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0