طرز تهیه دسر عربی کونفه کاداییف مخصوص ماه رمضان (بسیارآسان و خوشمزه)
طرز تهیه دسر عربی کونفه کاداییف مخصوص ماه رمضان (بسیارآسان و خوشمزه)
مواد لازم برای شربت کونفه:
• 1 فنجان آب
• 1 فنجان شکر
مواد لازم برای کونفه کاداییف:
• 150 گرم خمیر کاداییف
• 100 گرم کره
• 1 قاشق غذاخوری کره اضافی برای چرب کردن ظرف
• 100 گرم پنیر، خرد شده
• 1 قاشق چایخوری پسته، آسیاب شده برای تزئین
دستور تهیه:
1. اول شربت کونفه کاداییف را آماده کنید. آب و شکر را در قابلمه ای بریزید و بجوشانید.
2. شعله زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید نیم ساعت بجوشد و کمی غلیظ شود. سپس بگذارید سرد شود.
3. فر را روی دمای 190 درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
4. خمیر کاداییف را به تکه های کوچکتر برش بزنید.
5. کره را آب کنید و رشته های کاداییف را با کره خوب مخلوط کنید.
6. قابلمه ای را با یک قاشق کره اضافی چرب کنید.
7. نصف رشته ها را ته قابلمه بطور یکنواخت بچینید.
8. پنیرها را بطور یکنواخت روی رشته های کاداییف بریزید.
9. بقیه رشته های کاداییف را روی پنیر بریزید و با کف دست روی آنها فشار وارد آورید.
10. حدود 40 دقیقه در فر بپزید تا طلایی شوند.
11. بلافاصله بعد از درآوردن ظرف از فر، شربت ولرم را روی آنها بریزید.
12. بگذارید شربت به خورد آن برود و پودر پسته را روی آن بپاشید و داغ داغ سرو کنید.
هنرآشپزی
برچسب ها :آشپزی ، آموزش ، آموزش اشپزی ، آموزش دسر عربی کونفه کاداییف ، آموزش دسر مخصوص ماه رمضان ، تزیین سفره افطار ، دستور پخت دسر عربی کونفه کاداییف ، دستور تهیه دسر عربی کونفه کاداییف ، دسر ، روش تهیه دسر عربی کونفه کاداییف ، طرز تهیه دسر عربی کونفه کاداییف ، گل بانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0