کد خبر : 13734
تاریخ انتشار : جمعه 1 خرداد 1394 - 22:12

طرز تهیه کباب علی نازیک

طرز تهیه کباب علی نازیک

بادمجان 3 عدد پیاز 1 عدد سیر 3 حبه گوشت (تکه ای یا چرخ کرده) 100 گرم نمک و فلفل سیاه بمیزان دلخواه ماست بمیزان دلخواه شاید بخندین بگین این چه اسمیه ولی منم نفهمیدیم علی بوده ناز میکرده یا خیلی لاغر بوده ونازک شیطان !!!حالا ربطش به اسم این غذا چیه نمیدونم شاید اسم

بادمجان 3 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 3 حبه
گوشت (تکه ای یا چرخ کرده) 100 گرم
نمک و فلفل سیاه بمیزان دلخواه
ماست بمیزان دلخواه
شاید بخندین بگین این چه اسمیه ولی منم نفهمیدیم علی بوده ناز میکرده یا خیلی لاغر بوده ونازک شیطان !!!حالا ربطش به اسم این غذا چیه نمیدونم شاید اسم کسی بوده که غذا رو درست کرده در هر صورت یه غذای ترکیه هستش وخیلی شبیه بورانی بادمجان خودمون هستش ولی خوشمزه تر .


,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی

 

طرز تهیه:

اول بادمجانها را کبابی میکنیم
خوب که کبابی شد پوستش را کنده میشوریم و ساطوریش میکنیم
پیاز و2حبه سیر را ریز میکنیم(یا رنده میزنیم) بانمک وکمی روغن یا کره تفت میدیم .
کمی که سبک شد بادمجانها را اضافه میکنیم وکمی تفت میدیم دوست داشتین میتونین یه مقدار کره هم اضافه کنین .
حالا ماست را با یه حبه سیر رنده شده مخلوط میکنیم .
بعد بادمجان سرد شده را بهش اضافه میکنیم وتا جایی که دوس دارین ماست بهش اضافه میکنین .(بهتره ماست خامه ای باشه).

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی

 


اگر از گوشت چرخ کرده استفاده میکنید اون رو با مقداری پیاز تفت میدیم نمک وفلفل ودارچین را اضافه میکنین یا با رب میتونین تفت بدین.اگر گوشت شما تکه ای هست میتونید اون رو بپزید یا گوشتتون رو کباب کنین وریز خرد کنین وروش بریزین خلاصه این دیگه به سلیقه خودتون بستگی داره حالامیتونین گوشت رو روی مخلوط بورانی مانند بریزید و بعد سرو کنین . توی ترکیه با گوشت خرد شده هم خوردم خیلی بیشتر دوست داشتم. در اون صورت باید گوشت گوسفند رو به قطعات کوچیک برش بزنید و با پیاز و رب و کمی آب و سایر موادی که برای گوشت چرخ کرده گفتیم مخلوط کنید ولی آبش بیشتر باشه که خووووب بپزه !

READ
بافت شال قلاببافی با پولک/قلاب بافی

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی

 

 

,طرز تهیه , آموزش,روش تهیه,کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی

 

نکته :

1)در صورت تمایل مقداری فلفل دلمه ای و گوجه را خرد کرده و به صورت سرخ کرده روی غذا بریزید.
2)میتوانید این غذا را به صورت تند سرو کنید.

منبع :آکا

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *