کد خبر : 13571
تاریخ انتشار : یکشنبه 6 اردیبهشت 1394 - 23:32

خواص گشنیز، از کمک به لاغر شدن تا تاخیر در خراب شدن غذاها

خواص گشنیز، از کمک به لاغر شدن تا تاخیر در خراب شدن غذاها

دانشمندان می‌گویند خوردن هر چه بیشتر سبزی‌ها، مثلاً گشنیز، خطر چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد، مو و پوست شفاف‌تری درست می‌کند و درحالی‌که انرژی شما را بالا می‌برد، وزنتان را پایین می‌آورد.  گشنیز سرشار از آنتی‌اکسیدان است و به همین دلیل، اگر روغن برگ آن را به غذاهای دیگر بزنید، مانع از

READ
طرز تهیه ماءالشعیر تمشک و لیمو
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *