کد خبر : 13359
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 27 فروردین 1394 - 12:14

طرز تهیه شیرینی اسنو بال

طرز تهیه شیرینی اسنو بال

  مواد لازم : پرک بادام : یک دوم پیمانه روغن جامد 50 : یک پیمانه ( این روغن در لوازم قنادی ها موجود است) آرد گندم : دو و یک دوم پیمانه نمک : یک چهارم قاشق چایخوری پودر قند : یک پیمانه وانیل : یک قاشق چای خوری پودر قند برای رویه شیرینی

طرز تهیه شیرینی اسنو بال

 

مواد لازم :

پرک بادام : یک دوم پیمانه

روغن جامد 50 : یک پیمانه ( این روغن در لوازم قنادی ها موجود است)

آرد گندم : دو و یک دوم پیمانه

نمک : یک چهارم قاشق چایخوری

پودر قند : یک پیمانه

وانیل : یک قاشق چای خوری

پودر قند برای رویه شیرینی

در ابتدا فر رو گرم میکنیم و پرک بادام رو در سینی ریخته و با حرار 170 درجه سانتی گراد به مدت 6 دقیقه در فر میزاریم

بعد میزاریم تا خنک بشه و بعد با دستگاه اونو پودر میکنیم

در یک ظرف ابتدا روغن رو میریزیم و یا با دست یا با همزن میزنیم تا نرم بشه و یکنواخت

بعد پودر قند و وانیل رو اضافه میکنیم و خوب میزنیم یا با دست مخلوط میکنیم بعد پودر بادام و نمک و آرد رو اضافه میکنیم فقط آرد رو در چند مرحله اضافه کنید …و خوب ورز بدید تا آرد به خورد روغن بره و خمیر منسجم بشه

حرارت فر رو روی 165 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و یک کاغذ روغنی در سینی بندازید و از خمیر به اندازه یه گردو کوچیک بردارید و توپی شکل بدید فقط توجه داشته باشید که روش شکافی نمونه بعد در فر بزارید تا به مدت 15 دقیقه بپزه

READ
طرز تهیه سس سویا خانگی

بعد از فر در بیارید و بزارید تا خنک بشه وقی خنک شد اونو در پودر قند بغلطونید

منبع :آشپزی لذت بخش با سرآشپز و زیتون سیاه

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *