کد خبر : 13292
تاریخ انتشار : دوشنبه 24 فروردین 1394 - 11:04

آموزش و طرز تهیه کیمچی

آموزش و طرز تهیه کیمچی

این غذای مرموز کره ای ها که همه جا اسمش به گوش میرسه ! از فارسی 1 گرفته تا می شف ، از فود سفری تا رستوران های کره ای ایران. کره ای ها معتقدند کیمچی باید هر جایی که یه کره ای باشه پیدا شه . همونطور که تو فود سفری دیدیم، کیمچی رو

kimchi.jpg

این غذای مرموز کره ای ها که همه جا اسمش به گوش میرسه ! از فارسی 1 گرفته تا می شف ، از فود سفری تا رستوران های کره ای ایران. کره ای ها معتقدند کیمچی باید هر جایی که یه کره ای باشه پیدا شه . همونطور که تو فود سفری دیدیم، کیمچی رو تو صبحونه میخورن ، با نهار میخورن ، با شام میخورن ، با شیرینی میخورن ، با غذا میخورن خلاصه همیشه کیمچی سر سفره ی کره ای ها هستش . فقط من موندم جین و سان تو اون جزیره تو لاست چه طور بدون کیمچی طاقت آوردن !جالبه بدونین این در مصرف کیمچی تو کره ای ها زیاده که بعضی از خونواده ها ، تو خونشون یه یخچال جدا واسه کیمچی دارن که بهش نانجانگو میگن ، که این به خاطر بوی تند کیمچی هم هست .
kim11.jpg
کیمچی اونقدر بین کره ای ها ارزش منده که فضانورد کره ای (کوسان ) حدود 3 سال پیش کیمچی رو هم با خودش به فضا برد . قدیمی ترین نشونه از کیمچی بر میگرده به 2600 تا 3000 سال پیش . در قدیو کیمچی ها رو تو کوزه های خیلی بزرگی نگه میداشتن

kim12.jpg
کیمچی سر شار از ویتامین های B,A,c و بعد از تخمیر هم یه باکتری سالم توش ایجاد میشه که بهش میگن “لاکتوباسیلی” . این همون باکتری ایه که تو ماست وجود داره و به هظم غذا کمک میکنه .

کیمچی یه غذاییه که تو تمام فصول و کنار همه ی غذا های کره ای دیده میشه . البته این رو هم بگم که انواع مختلفی از کیمچی وجود داره . به طوری که موزه ی تاریخ کیمچی 187 نوع از کیمچی رو به ثبت رسونده . که محبوب ترین اون بیچو که از کلم نپا یا کلم چینی و پیازچه وانواع طعم دهنده از جمله فلفل قرمز و بقیه ی مواد درست میشه . من قبل از می شف وقتی کیمچی میدیدم فکر میکردم توش ربی چیزی داره که اینقدر قرمزه ولی خب با کمک می شف فهمیدم تموم قرمزی کیمچی ار فلفل قرمزشه . که در کل دو جور فلفل دارن ، که یکیش خیلی قرمزه و تند نیست و یکیش که هم قرمزه و هم تند!
Food073.jpg

خب همونطور که گفتم کیمچی خیلی تنوع داره . بعضی ها کیمچی رو درسته درست میکنن و بعضی ها کلم یا کاهو رو خورد میکنن . البته شما هر نوع سبزیجاتی که دوست دارین میتونین تو کیمچی بریزین . نگران نباشین چون هر کاریش کنین بلاخره یکی از اون 187 نوع کیمچی میشه !

READ
طرز تهیه کیک شکلاتی بدون آرد

1263543150.jpg

Kimch022.jpg

فرهاد زعفری هشجین

کیمچی (هانگول: 김치؛ هانجا: 沈菜) یک خوراک تخمیرشده سنتی کره‌ای است که از سبزیجات و ادویه‌جات گوناگون و البته بیشتر اوقات با نوعی کلم چینی به نام بائچو (baechu) و فلفل قرمز درست می‌شود. کره‌ای‌ها به طور معمول و روزمره کیمچی را به عنوان غذای فرعی و مکمل (banchan) در وعده‌های غذایی همراه با برنج می‌خورند.

کیمچی همچنین به عنوان عنصری از خوراک‌های ترکیبی دیگر نیز به‌کار می‌رود. مردم کره بر این عقیده‌اند که کیمچی باید در هر جایی که یک کره‌ای حضور دارد وجود داشته باشد. آنچنان که این غذا به همراه نخستین فضانورد تاریخ کره جنوبی (یی سو یئون) با فضاپیمای سایوز به فضا فرستاده شد
مواد لازم:
2بوته کلم چینی یا Napa cabbage
نمک دریایی 1 پیمانه ( اگر نتونستید اصلا پیدا کنید با نمک معمولی درست کنید ولی خوب در مرحله مربوطه شستشو بدید)
پیازچه 1 دسته کوچک که 7و8 تا داشته باشد
سیر 2 بوته که 2/3 پیمانه میشود
شکر 1/3 پیمانه
آرد برنج 1/3 پیمانه
زنجفیل یک تکه 5 سانتی
پیاز 1 عدد
صدف خام 1 پیمانه ریز خرد شده ( دلخواه)
سس ماهی یا fish souce 1/2 پیمانه اگر پیدا نکردید مجبورید صرف نظر کنید اما خوب کمی مزه ش تغییر میکنه ( در زیر یک دستور هست که البته توصیه میکنم از اصلش استفاده کنید)
پودر فلفل قرمز کره ای 2 پیمانه یا اگه نداشتید پودر فلفل چیلی 1.5 پیمانه ( مهمترین ماده)
سس ماهی:(اصل آن برای کیمچی با عصاره ماهی کولی تهیه میشود)
سویا سس : 4 ق غ
rice vinegar و یا سرکه بالزامیک : 3 ق غ
آب جوش : 6 ق غ
شکر قهوه ای : 3 ق غ
آب لیموی تازه : 1 ق چ
سیر کاملا له شده : 3 ق چ
فلفل چیلی قرمز ریز خورد شده 1.5 ق چ
شکر را در آب در حال جوش حل کنید
وقتی آب به دمای اتاق رسید سرکه، آب لیمو، سویا سس را اضافه کنید
فلفل و سیر را اضافه کنید
سس ماهی اماده است

روش تهیه:
فبل از هر چیز در مرحله آخر و برای نگه داری و عمل آمدن کیمچی احتیاج به یک ظرف دردار دارید که خوب بسته شود و هوا داخلش نرود

READ
آموزش بافت شال گردن مدرن

هر کلم را از وسط به 4 قسمت تقسیم کنید یا اینکه به تکه های کوچک 5و6 سانتی و مربعی خرد کنید … البته اصل آن اصلا خرد نمیشود بلکه همینطور 4 قسمتی لابه لای برگ ها نمک و سپس در مراحل بعد مواد دیگر را میمالند

هر قسمت را در آب فرو ببرید تا به همه جایش برسد
وقتی آبش رفت نمک را لابه لایش بریزید و خوب به همه جایش آغشته کنید و رویش را کامل بپوشانید تا 2.30 ساعت بماند حال هر تکه را برگزدانید د ودوباره 2و3 ساعت بماند

حالا در آب سرد همه نمک هایش را بشویید و کاملا آب کشی کنید تا همه نمک ها برود و 2و3 بار این کار را انجام دهید

در سبد بگذارید تا آبش کامل کامل گرفته شود و در آخر کمی با دست ملایم خوب بچلانید ( دستکش دست کنید)
آرد برنج را با 2 پیمانه آب سرد مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید وقتی گرم شد شکر را هم اضافه کنید و مدام هم برنید تا تا غلیظ شود وقتی میخواهد شروع کند به جوشیدن از حرارت بردارید (میتونید اصلا این مرحله رو حذف کنید و آرد برنج نریزید و فقط شکر را در مرحله پایین اضافه کنید)

در یک ظرف بزرگ خالی کنید و کم از داغی افتاد سس ماهی، شکر، فلفل قرمز، صدف، پیازچه اریب خرد شده ، سیر و زنجبیل و پیاز که هر 3 تا با هم پوره شده، پودر فلفل چیلی را با هم خوب مخلوط کنید

حالا دستکش بپوشید و این ماده غلیظ را لاب لای ورقه های کلم بمالید تا همه جایش کاملا آغشته شود

کلم های آغشت هشده را در ظرف در دار که اول گفتم قرار بدید کنار هم به طوریکه کامل پر نشود و بالای ظرف چندسانت خالی بماند

در ظرف را محکم ببندید و تا 2 روز در جای خنک قرار دهید( نه در یخچال)

حالا درش رو باز کنید و کمی جابجا کنید و دوباره درش را محکم ببندید در یخچال قرار بدید
2و3 روز بعد آماده و یک هفته تا 10 روز بعد کاملا جا افتاده است
یک دستور دیگه و روش درست کردن کیمچی

مواد لازم :
•دو عدد کاهوی نپا یا کاهوی چینی
•دو عدد ترب کره ای ( دلبخواه )
•نمک ، شکر ، آب
•4 تا 6 فنجون برگه ی فلفل یا پودر فلفل قرمز تند
•سس ماهی ، پیاز سفید ، سیر ، زنجبیل
•پیازچه
کاهو ها رو از وسط به صورت طوای نصف کنین .

READ
طرز تهیه پیتزای کدو

هر کدوم از این تیکه های کاهو رو به مدت 4-5 ساعت تو آب و نمک بزارین .(نصف فنجون نمک به ازای هر کاهو )

ترب ها رو پوست بگیرین و به صورت نوار نوار ریز خرد کنین .میتونین اول اونها رو به سکل دیسک دایره دایره کنین و بعد اونها رو ریز و نواری خرد کنین .اونها رو هم بزارین تو یه کاسه ی بزرگ و نصف فنجون نمک روش بریزین .

بعد از دو ساعت بیاین و کاهو ها رو تو آب نمک بچرخونین تا همه جاشون یه دست نمکی شن . دوباره بزارین 2-3 ساعت بمونه .

بعد از 4-5 ساعت ترب ها و کاهو رو 3 بار خوب آبکشی کنین .

درست کردن مخلوط مواد :
نصف فنجون آرد برنج یا آرد معمولی رو با 3 فنجون آب بزارین بجوشه و همش بهم بزنینش . وقتی شروع به قل زدن کرد برش دارین وبریزین تو یه کاسه ی بزرگ و بقیه ی مواد رو یکی یکی اضافه کنین .

شکر و یه فنجون سس ماهی ، یه قاشق از زنجبیل ریز شده،یه پیاز متوسط ریز شده ، دو فنجون از پیازچه ، فلفل قرمز ، ترب های نوار نوار شده ، رو با هم مخلوط کنین.

سس کیمچی آمادست .

حالا دستکش دستتون کنین و مواد رو روی کاهو ها بمالین .دونه دوه ورق های کاهو رو بکشین بالا و روش کیمچی مالین .

بعد اون رو تو ظرف در بسته یا ظرف شیشه ای نگه داری کنین .

میتونین اون رو تازه و یا بعد از چند روز مصرف کنین . اگه بوی ترشی گرفت یا دیدین تو مایعش حباب هایی ایجاد شده این یعنی کیمچی تون تخمیر شده

منبع:ایران شفت

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *