طرز تهیه کاناپس قارچ
مواد لازم: گشنیز ۵۰گرم/پیازچه۱۰۰گرم/آرد۲ق.س/شیر۱پیمانه و نیم/ نمک ،فلفل ،نان تست،پنیر پیتزا به میزان لازم/روغن به میزان لازم پیازچه را خرد کنید و در روغن تفت دهید سپس قارچ را ریز خرد کرده و با پیازچه تفت می دهیم(نه به اندازه ای که آب قارچ در بیاد) آرد را افزوده و هم می زنیم، شیر
مواد لازم:
گشنیز ۵۰گرم/پیازچه۱۰۰گرم/آرد۲ق.س/شیر۱پیمانه و نیم/ نمک ،فلفل ،نان تست،پنیر پیتزا به میزان لازم/روغن به میزان لازم
پیازچه را خرد کنید و در روغن تفت دهید سپس قارچ را ریز خرد کرده و با پیازچه تفت می دهیم(نه به اندازه ای که آب قارچ در بیاد) آرد را افزوده و هم می زنیم، شیر را اضافه کرده و مدام هم می زنیم تا غلیظ شود نمک وفلفل را افزوده و در انتها گشنیز خرد شده را می ریزیم و هم می زنیم،از روی حرارت بر می داریم وروی هر نان تست یک ق.غ از مایه ریخته و کاملا پخش می کنیم و کمی پنیر پیتزا می ریزم و آن را در فر از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد قرار می دهیم تا روی آن طلای شود
منبع :زندگی از آ …تا …ی
برچسب ها :آشپزی ، دستور تهیه کاناپس قارچ ، روش تهیه کاناپس قارچ ، طرز تهیه کاناپس قارچ ، غذا ، غذا با قارچ ، کاناپس قارچ ، گل بانو ، نحوه پخت کاناپس قارچ ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0