کد خبر : 12857
تاریخ انتشار : جمعه 24 بهمن 1393 - 23:26

طرز تهیه باتر اسکاج موز

طرز تهیه باتر اسکاج موز

مواد لازم :     شیر دو پیمانه     تخم‌مرغ شش عدد     پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری     خامه یک بسته     شکر یک پیمانه     وانیل نصف قاشق چایخوری     موز چهار عدد     گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه نکته ظرف دسر را از قبل خیس می‌کنیم و مایه را درون آن می‌ریزیم. بعد

طرز تهیه باتر اسکاج موز

مواد لازم :

    شیر دو پیمانه

    تخم‌مرغ شش عدد

    پودر ژلاتین دو قاشق غذاخوری

    خامه یک بسته

    شکر یک پیمانه

    وانیل نصف قاشق چایخوری

    موز چهار عدد

    گردوی خرد شده ۱/۴ پیمانه

نکته

ظرف دسر را از قبل خیس می‌کنیم و مایه را درون آن می‌ریزیم. بعد از حاضر شدن دسر ظرف را چند لحظه در آب نیمه گرم قرار می‌دهیم و سپس بر می‌گردانیم.

طرز تهیه

زرده‌های تخم‌مرغ را به همراه شکر و وانیل با همزن هم می‌زنیم. ژلاتین را در آبجوش حل کرده و روی بخار قرار می‌دهیم شیر را هم گرم کرده و موز را له می‌کنیم و به مخلوط زرده، شکر و وانیل اضافه می‌کنیم. ژلاتین را تندتند به شیر گرم اضافه کرده و مرتب هم می‌زنیم.سپس مخلوط فوق را به شیر اضافه می‌کنیم. (در صورت تمایل گردوی خرد شده را اضافه می‌‌کنیم) در مرحله آخر سفیده‌ها را با همزن می‌زنیم تا فرم بگیرد و خامه را به آن افزوده و بعد به مایه اضافه می‌کنیم. مواد را درون قالب یا جام ریخته و به مدت چهار الی پنج ساعت در یخچال میگداریم

منبع :یاس گروپ

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *