طرز تهیه اسکن شکلات و فندق مخصوص عید
طرز تهیه اسکن شکلات و فندق مواد لازم برای هشت برش آرد: یک و نیم پیمانه شکر: چهار قاشق سوپخوری نمک: یک پینچ کره سرد خرد شده: ۶۰ گرم باترمیک: ۳/۴ پیمانه جوش شیرین: ۱/۴ قاشق چایخوری پودرکاکائو الک شده: نصف پیمانه شکلات چیپسی: ۱/۳ پیمانه فندق تست و خرد شده: ۱/۳ پیمانه بیکینگ پودر:
طرز تهیه اسکن شکلات و فندق
مواد لازم برای هشت برش
آرد: یک و نیم پیمانه
شکر: چهار قاشق سوپخوری
نمک: یک پینچ
کره سرد خرد شده: ۶۰ گرم
باترمیک: ۳/۴ پیمانه
جوش شیرین: ۱/۴ قاشق چایخوری
پودرکاکائو الک شده: نصف پیمانه
شکلات چیپسی: ۱/۳ پیمانه
فندق تست و خرد شده: ۱/۳ پیمانه
بیکینگ پودر: دو و نیم قاشق چایخوری
طرز تهیه اسکن شکلات و فندق
فر را با حرارت ۱۸۰ سانتیگراد گرم میکنیم. آرد، شکر، پودر کاکائو، بیکینگپودر، جوش شیرین و نمک را با هم الک میکنیم. کره را با کمک چنگال به خورد آرد میدهیم تا بافتی شبیه خرده نان پیدا کند. اصلا از دست استفاده نمیکنیم. شکلات چیپسی و فندق را افزوده و مخلوط میکنیم. وسط مواد، گودالی ایجاد کرده باترمیک را اضافه کرده و با چنگال مواد را مخلوط میکنیم تا خمیر چسبناکی حاصل شود.
روی سطح آردپاشی شده خمیر را در حد چند ثانیه ورز میدهیم تا خمیر جمع شود و شکل بگیرد. روی سینی فر را کاغذ میاندازیم. روی سطح آردپاشی، خمیر را به صورت دایرهای به قطر ۵/۲سانتیمتری پهن نموده و با چاقوی تیزی آن را به هشت برش مثلثی شکل، تقسیم میکنیم. برشها را نزدیک هم در سینی فر چیده و حدود ۲۰ تا ۲۵ دقیقه میپزیم تا زمانی که وقتی روی نان ضربه میزنیم، به نظر تو خالی بیایند. روی آنها پودر کاکائو پاشیده و سرو میکنیم.
نکات
اگر طعم تلخ را نمیپسندید، ۱/۴پیمانه از پودر کاکائو را کم کرده و ۱/۴پیمانه به میزان آرد، اضافه کنید.
کره حتما سرد باشد.
برای مخلوط کردن کره با آرد و همچنین مواد دیگر، فقط از چنگال استفاده شود.
برای تهیه باترمیلک در یک پیمانه اندازهگیری، یک قاشق چایخوری سرکه سفید ریخته، روی آن شیر بریزید تا ۳/۴ پیمانه پر شود، سپس هم بزنید. بعد از چند دقیقه باترمیلک حاضر است.
منبع :یاس گروپ
برچسب ها :آموزش اسکن شکلات و فندق مخصوص عید ، اسکن شکلات و فندق مخصوص عید ، دستور تهیه اسکن شکلات و فندق مخصوص عید ، دسر ، روش تهیه اسکن شکلات و فندق مخصوص عید ، شیرینی ، شیرینی مخصوص عید ، طرزتهیه اسکن شکلات و فندق مخصوص عید ، گل بانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0