- خمیر یوفکا مخصوص باقلوا: یک بسته
- پنیر لبنه: ۱۰۰ گرم
- کرم پاتی سیر: ۱۰۰ گرم
- مغز گردو، بادام و پسته: از هر کدام ۷۵ گرم
- کره: ۲۰۰ گرم
- روغن مایع: چهار قاشق غذاخوری
- هل، دارچین، زنجبیل و فلفل چیلی: به میزان لازم
- شکر: ۵۰۰ گرم
- آب: ۳۰۰ میلی لیتر
- گلوکز: ۲ قاشق غذاخوری
- پودر هل: دو قاشق چایخوری
- رشته کادایف و خمیرمارسیپان: برای تزئین
۱٫ ابتدا آب و شکر را داخل قابلمهای گود به جوش میآوریم تا یکدست شده و قوام بیایند. برای اینکه شربت شکرک نزند در اواخر پخت به آن گلوکز اضافه میکنیم. در آخر پودر هل را به شربت اضافه کرده و آن را از روی حرارت برمیداریم.
۲٫ در این مرحله داخل کاسهای گود کرم، پنیر، مغزها و ادویهها را مخلوط میکنیم. یک ورقه از خمیر را پهن کرده، ضلع طولی آن را دو بار روی خودش تا میزنیم، یک قاشق از مواد را روی آن گذاشته و لوله میکنیم.
۳٫ ته خمیر را جمع کرده و به شکل استوانهای در قالب میچینیم و با کف دست کمی روی آن فشار میآوریم. درنهایت روی باقلوا را کمی رشته کادایف میریزیم. قالب را حدودا ۳۵ تا ۴۵ دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردهایم قرار داده و باقلوا را میپزیم.
۴٫ پس از پخت که باقلواها به رنگ طلایی در آمدند، آنها را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم خنک شوند سپس کمی پودر هل روی مواد میپاشیم و روی کل باقلوا را شربت قوامآمده میریزیم تا جایی که به خورد کل رشتهها برود.
۵٫ درنهایت توسط خمیر مارسیپان با دست فلفل چیلی آماده میکنیم و روی رشتهها میگذاریم.
منبع :مد مدا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0