طرز تهیه اسنک بادمجان
طرز تهیه اسنک بادمجان آماده سازی: 30 دقیقه مدت انتظار: 1 ساعت مجموعاً: 1 ساعت و 30 دقیقه مواد اولیه : برای 10 نفر بادمجان (ریز و قلمی) 10عدد پنیر پیتزا 250گرم پنیر سفید 250گرم جعفری (اختیاری) به میزان لازم نان تست 40عدد نمك به میزان لازم فلفل به میزان لازم طرز تهیه ابتدا بادنجانها
طرز تهیه اسنک بادمجان
مواد اولیه :
بادمجان (ریز و قلمی) 10عدد |
پنیر پیتزا 250گرم |
پنیر سفید 250گرم |
جعفری (اختیاری) به میزان لازم |
نان تست 40عدد |
نمك به میزان لازم |
فلفل به میزان لازم |
طرز تهیه
ابتدا بادنجانها را شسته، خشك كرده و آنها را حلقه حلقه بریده و در كره یا روغن سرخ میكنیم.بادمجان، پنیرسفید و نصف پنیر پیتزا، جعفری، نمك و فلفل را مخلوط میكنیم. دستگاه ساندویچساز را روشن كرده تا گرم شود. روی یك نان تست یك قاشق غذاخوری از مواد ریخته و رویش پنیر پیتزا میریزیم و نان دیگر را روی آن قرار داده و كمی فشار میدهیم تا به هم بچسبند. باقی نانها را نیز به همین ترتیب آماده میكنیم. نانهای آماده را در دستگاه قرار داده تا ساندویچها آماده شوند.
نكات:
1)میتوانید این اسنك را روی گریل مایكروویو هم طبخ كنید.
2)اگر به هیچ كدام از دستگاهها دسترسی ندارید اسنك ها را داخل فر بپزید.
3)میتوانید به جای نان تست از نان باگت هم استفاده كنید به این صورت كه آن را باز كرده و با وردنه صاف كنید و به اندازه نان تست ببرید.
4)در صورت تمایل روی بادمجانها 2حلقه گوجه سرخ شده هم قرار دهید تا خوشمزه تر شود.
نوش جان
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آنواع اسنک ، اسنک ، اسنک بادمجان ، اموزش اسنک بادمجان ، دستور تهیه اسنک بادمجان ، روش تهیه اسنک بادمجان ، طرز تهیه اسنک بادمجان ، گل بانو ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0