طرز تهیه سالاد سزار
طرز تهیه سالاد سزار سالاد سزار یکی از معروفترین و لذیذترین سالادهای دنیاست که تا به امروز با ذائقه بشر آشنا شده. مناسب برای :۵ نفر زمان آماده سازی : حداکثر ۳۰ دقیقه سالاد سزار، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به
طرز تهیه سالاد سزار
سالاد سزار یکی از معروفترین و لذیذترین سالادهای دنیاست که تا به امروز با ذائقه بشر آشنا شده.
مناسب برای :۵ نفر
زمان آماده سازی : حداکثر ۳۰ دقیقه
سالاد سزار، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سندیهگو بود؛ درست شد.
سزار کاردینی بعد از چند سال کار در سندیهگو، به تجوانای مکزیک مهاجرت و در همانجا رستوران خود را برپا کرد. در سال ۱۹۲۴ میلادی برای جشن ۴ جولای، سزار این سالاد محبوب را درست میکند. جالب این است که این سالاد، به دلیل کمبود مواد اولیه در رستوران سزار به وجود آمد، مخلوطی از مزههای کاملاً سنتی ایتالیایی که از آن روز تا بحال هر کسی آن را خورده به طرفداران این سالاد پیوسته. پنیر پارمژان، کاهو و روغن زیتون بکر به همراه سس ورسترشایر (Worcestershire) که معمولاً در آمریکا برای سس سالاد استفاده میشود. این سالاد خوشمزه در ۲۰ دقیقه تهیه میشود و برای سرو به تعداد ۵ نفر مناسب است.
مواد لازم:
کاهو تازه
۱ عدد
نان تست
۴-۳ عدد
روغن زیتون بکر
۱۵۰ میلیلیتر
پنیر پارمزان
۱۰۰گرم
سرکهسفید
۱ قاشق غذاخوری
تخممرغ
۱ عدد
سیر
۲حبه
آبلیموی تازه
۲ قاشق غذاخوری
سس ورسترشایر
۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
برای درست کردن این سالاد باید قسمتهای سالم و تازه کاهو را انتخاب کرده. سپس برگها را خوب بشوییم و خشک کنیم. دور نانهای تست را به صورت یک قاب برش میزنیم و کنار میگذاریم (دور نان چون خشکتر است، سس و مواد را خوب به خود جذب نمیکند. به همین دلیل دور نان را جدا میکنیم و از بقیه نان استفاده میکنیم) قسمتهای سفید و اسفنجی نان را به ابعاد ۱سانتیمتری برش داده و در تابه نچسب که آغشته به کمی روغن و سیر له شده است با حرارت ملایم، تست میکنیم. برای آمادهسازی سس سالاد ابتدا آبلیمو، تخممرغ (تخممرغ را ۱دقیقه آبپز کنید)، سرکه سفید یا سرکه سیب، سس ورسترشایر، نمک و فلفل را مخلوط کرده با همزن یا غذاساز خوب مخلوط میکنیم بعد از حدود ۵ دقیقه، کمکم شروع به اضافه کردن روغن میکنیم تا حالت مایونز به خود بگیرد وکمی غلیظ شود. برای سرو این سالاد کافی است برگهای تازه کاهو را خرد کرده و در ظرف مناسب ریخته. نانهای تست شده و پنیر پارمزان رندهشده را روی آن بریزید و در نهایت سس محبوب (آمریکاییها و اروپاییها) را به آن اضافه کنید. در نقاط مختلف دنیا به دلیل کمبود وقت و مسائل مختلف دیگر تغییراتی در این سالاد بوجود آمده است ولی دستور تهیهای که ذکر شد درواقع اصیلترین دستور تهیه سالاد سزار است. با گذشت زمان این سالاد با مناطق مختلف جغرافیایی تغییراتی کرده. گاهی آن را غنیتر و مزهدارتر میکنند و یا به آن سینه مرغ گریل شده، بیکن (در کشورهای غربی)، ماهی دودی یا میگو (در کشورهای ساحلی) اضافه میکنند. شما میتوانید بسته به ذائقه خود افزودنی مناسب را اضافه کرده و سالاد سزار مورد پسند خود را پیدا کنید.
منبع:شیلی ناز
برچسب ها :آموزش انواع سالاد ، آموزش سالاد سزار ، انواع سالاد ، دستور تهیه سالاد سزار ، روش تهیه سالاد سزار ، سالاد ، طرز تهیه سالاد سزار ، گل بانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0