طرز تهیه شیرینی قلبهای رنگین مخصو ص شب عید

مجموعه: شیرینی ها, هنرهای خانه تعداد بازدید: 37
من مواد رو با وزنه خودم به پیمانه تبدیل کردم این مقدار شد

مواد لازم:

آرد………….. 100 گرم(2/3 پیمانه کمی سرپر)

آرد نشاسته ذرت…………….. 30 گرم(1/4 پیمانه)

روغن قنادی………….. 100 گرم

زرده تخم مرغ………….. 1 عدد

پودر قند………….. 100 گرم (2/3 پیمانه)

بکینگ پودر………….. نصف ق م

نمک ……….یک پنس

وانیل شکری نصف ق م یا وانیل خالص یک هشتم ق م

براق کننده ساده(بریلو بی رنگ) ………………4 ق س

رنگهای خوراکی مجاز


طرز تهیه:

روغن و پودر قند رو با همزن هم می زنیم تا پوک و یکدست بشه

نکته : روغن قنادی کمی سفته ، پس ممکنه اولش دون دون بشه

و خیلی راحت مخلوط نشن ولی با همزدن یکدست میشن.

نکته : اگه روغن قنادی تون رو در یخچال نگهداری کردید

حتما سه چهار ساعت قبلش در دمای محیط قرار بدین تا نرم بشه.

بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و مجددا هم بزنید

و در نهایت مواد خشک باقیمانده رو اضافه کرده و مواد رو مخلوط کنید تاخمیر لطیفی بدست بیاد

با وردنه باز کنید خمیر را

نکته : ممکنه خمیر به وردنه بچسبه در اینصورت خمیر رو بین دو

تا کاغذ روغنی قرار بدین تا براحتی باز بشه

بعد با قالب های مورد نظر اونو قالب بزنید

سپس با کاردک اونا رو به سینی منتقل کنید

شیرینی ها رو در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده ، بمدت 10 دقیقه قرار دهید

این زمان ممکنه کمتر یا بیشتر بشه ،باید زیر شیرینی ها کمی طلایی شوند

بریلو بیرنگ را در ظرفهای مختلف ریخته و با خلال دندان به هر کدام کمی رنگ بزنید و خوب مخلوط کنید

من فقط رنگ قرمز زدم شما هر رنگی که دوست دارید بزنید

نکته : بهتره چند قطره آب اضافه کنید تا براق کننده کمی روان تر بشه


 سپس با قلمو روی بیسکویت ها رو براق کنید و بعد اجازه بدین خشک بشن

 

 

من دست آخر با شکلات سفید آب شده در قیف یکبار مصرف

ریختم و سرش رو خیلی کم بریدم و روی شیرینیها رو راه راه دادم

منبع :سر آشپزصورتی

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

نظر شما برای “طرز تهیه شیرینی قلبهای رنگین مخصو ص شب عید”



کد امنیتی را وارد نمایید *

قالب تفریحی