کد خبر : 12411
تاریخ انتشار : شنبه 11 بهمن 1393 - 3:34

آموزش شیرینی شکلات آلمانی بدون فرمخصوص عید

آموزش شیرینی شکلات آلمانی بدون فرمخصوص عید

  من با پوست پرتقال درست کردم بیسکویت پتی پور پودر شده 100 گرم(یا کمی بیشتر) تخم مرغ 1 عدد شکر یک دوم پیمانه کره 120 گرم پودر کاکائو یک چهارم پیمانه رنده پوست پرتقال 1 ق س گردو خورد شده یک دوم پیمانه(من خلال پسته هم زدم) طرز تهیه: کره و پودر کاکائو را

آموزش شیرینی شکلات آلمانی بدون فرمخصوص عید

 

من با پوست پرتقال درست کردم

بیسکویت پتی پور پودر شده 100 گرم(یا کمی بیشتر)

تخم مرغ 1 عدد

شکر یک دوم پیمانه

کره 120 گرم

پودر کاکائو یک چهارم پیمانه

رنده پوست پرتقال 1 ق س

گردو خورد شده یک دوم پیمانه(من خلال پسته هم زدم)

طرز تهیه:

کره و پودر کاکائو را روی حرارت ملایم میگذاریم تا کره اب شود

تخم مرغ و شکر را با همزن میزنیم و به کره و کاکائو اضافه میکنیم و هم میزنیم فقط در حدی که شکر

کاملا حل بشه

از روی حرارت برداشته و گردو   وبیسکویت را می ریزیم و

رنده پوست پرتقال یا نارنج رو هم می ریزیم

اگه مواد شل بود میشه کمی بیسکویت پودر شده اضافه کرد

  میشه پسته  هم ریخت که موقع برش زدن خوشگل بشه

من این مقدار را تو 2تا کیسه فریزر ریختم و خوب فشرده کردم بصورت استوانه

و 3 ساعت تو فریزر گذاشتم

موقع برش زدن به دلخواه می تونیم تو پودر نارگیل یا پودر پسته یا بیسکویت پودر شده بغلتونیم

شکلات بسیار خوشمزه ایه و طرفدار زیاد داره

البته زمستون مناسبتره چون تو هوای گرم تابستون کمی شل میشه

وباید سریع خووووووووووووردش

منبع :سر آشپز صورتی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *