خانه / هنرهای خانه / آشپزی / طرزتهیه پیتزا آب نباتی ، یک سبک شیک و خاص

طرزتهیه پیتزا آب نباتی ، یک سبک شیک و خاص

مواد لازم

450 گرم خمیر پیتزا
نصف پیمانه سس پیتزا یا سس گوجه‌فرنگی
1.5 پیمانه پنیر موزارلا
پپرونی (یا هر نوع تایپینگی که دوست دارید)

طرزتهیه پیتزا آب نباتی ، یک سبک شیک و خاص مخصوص جشن تولدها!+عکس

طرز تهیه

1.    روی سطح صاف آردپاشی شده، خمیر پیتزا را به شکل مستطیل باز کنید. خمیر را نباید خیلی نازک کنید تا هنگام رول کردن پاره نشود. زیر آن نیز به قدر کافی آرد بپاشید که پس از پر کردن روی آن، به سطح زیرین نچسبد.

2.    روی خمیر یک لایه سس بمالید. پنیر بپاشید و تاپینگ مورد نظرتان (پپرونی) را بریزید.

3.    از طول خمیر شروع کنید رول کردن پیتزا و تا انتها این کار را ادامه دهید.

4.    با استفاده از قیچی آشپزخانه، رول پیتزا را به رولت هایی با عرض سه سانتی متری برش دهید.

5.    کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. این رولت ها را با فاصله درون آن بچینید. آنها را به مدت 15 تا 20 دقیقه کنار بگذارید تا خمیر پف کند و حجم رولت ها دوبرابر شود.

6.    سپس آنها را به مدت 15 تا 18 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیرها آب و سطح رولت ها طلایی شوند.

7.    به تعداد رولت های پیتزا، سیخ های چوبی یا چوب های پلاستیکی آب‌نبات تهیه کنید و آنها را به چوب بکشید.

8.    یک پیتزا ی خوشمزه و زیبا که به ویژه کودکان از طعم و شکل آن لذت خواهند برد.

آشپزی خانواده سبز

 

درباره‌ی bano1

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *