کد خبر : 12391
تاریخ انتشار : پنجشنبه 9 بهمن 1393 - 6:27
طرز تهیه سس باتر اسکاچ
آماده سازی: 5 دقیقه مدت انتظار: 5 دقیقه مجموعاً: 10 دقیقه مواد اولیه : عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری خامه نصف فنجان (پر چرب) نمک 1 قاشق چایخوری شکر قهوه ای نصف فنجان کره 4 قاشق سوپخوری (بدون نمک) کره را در یک روغن دان متوسط روی شعله متوسط داغ کنید. خامه را به خوبی
آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 5 دقیقه
مجموعاً: 10 دقیقه
مواد اولیه :
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری |
خامه نصف فنجان (پر چرب) |
نمک 1 قاشق چایخوری |
شکر قهوه ای نصف فنجان |
کره 4 قاشق سوپخوری (بدون نمک) |
کره را در یک روغن دان متوسط روی شعله متوسط داغ کنید.
خامه را به خوبی با چنگال مخلوط کنید تا کمی رقیق شود.شکر قهوه ای، نمک و خامه پرچرب را اضافه کنید و مخلوط را با یک کاردک پلاستیکی هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
مخلوط را روی حرارت بالا قر ار دهید و آن را جوش بیاورید و هر موقع لازم بود دیواره های ظرف را بتراشید و بگذارید 4 تا 5 دقیقه بجوشد. (به صورت مداوم هم بزنید تا ته نگیرد)
مخلوط را از روی شعله بردارید و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. سپس باتر اسکاچ را در یک ظرف بریزید تا کاملا خنک شود.
نکته:
سس باتر اسکاچ وقتی خنک می شود خیلی غلیظ می شود پس آن را زیاد نجوشانید وگرنه به شکل کارامل سفت در می آید و حالت سس مانند خود را از دست می دهد.در این حالت سس را با مقداری شیر رقیق کرده و روی حرارت هم بزنید تا باز شود.
این سس را میتوانید به همراه انواع بستنی،شیرینی،کیک و کاپ کیک و …مصرف کنید.
منبع :سوران
برچسب ها :آموزش انواع شکلات ، آموزش سس باتر اسکاچ ، درست کردن سس باتر اسکاچ ، دستور تهیه سس باتر اسکاچ ، روش تهیه سس باتر اسکاچ ، شکلات ، طرز تهیه سس باتر اسکاچ(بسیار خوشمزه مخصوص رویه بستنی،کیک و انواع شیرینی) ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0