کد خبر : 12391
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 9 بهمن 1393 - 6:27

طرز تهیه سس باتر اسکاچ

طرز تهیه  سس باتر اسکاچ

آماده سازی: 5 دقیقه مدت انتظار: 5 دقیقه مجموعاً: 10 دقیقه مواد اولیه : عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری خامه نصف فنجان (پر چرب) نمک 1 قاشق چایخوری شکر قهوه ای نصف فنجان کره 4 قاشق سوپخوری (بدون نمک) کره را در یک روغن دان متوسط روی شعله متوسط داغ کنید. خامه را به خوبی

آماده سازی: 5 دقیقه
مدت انتظار: 5 دقیقه
مجموعاً: 10 دقیقه

مواد اولیه :

عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
خامه نصف فنجان (پر چرب)
نمک 1 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای نصف فنجان
کره 4 قاشق سوپخوری (بدون نمک)

سس باتر اسکاچ(بسیار خوشمزه مخصوص رویه بستنی،کیک و انواع شیرینی)


کره را در یک روغن دان متوسط روی شعله متوسط داغ کنید.
خامه را به خوبی با چنگال مخلوط کنید تا کمی رقیق شود.شکر قهوه ای، نمک و خامه پرچرب را اضافه کنید و مخلوط را با یک کاردک پلاستیکی هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

سس باتر اسکاچ(بسیار خوشمزه مخصوص رویه بستنی،کیک و انواع شیرینی)


مخلوط را روی حرارت بالا قر ار دهید و آن را جوش بیاورید و هر موقع لازم بود دیواره های ظرف را بتراشید و بگذارید 4 تا 5 دقیقه بجوشد. (به صورت مداوم هم بزنید تا ته نگیرد)
مخلوط را از روی شعله بردارید و عصاره وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. سپس باتر اسکاچ را در یک ظرف بریزید تا کاملا خنک شود.

سس باتر اسکاچ(بسیار خوشمزه مخصوص رویه بستنی،کیک و انواع شیرینی)


سس باتر اسکاچ(بسیار خوشمزه مخصوص رویه بستنی،کیک و انواع شیرینی)

نکته:

سس باتر اسکاچ وقتی خنک می شود خیلی غلیظ می شود پس آن را زیاد نجوشانید وگرنه به شکل کارامل سفت در می آید و حالت سس مانند خود را از دست می دهد.در این حالت سس را با مقداری شیر رقیق کرده و روی حرارت هم بزنید تا باز شود.
این سس را میتوانید به همراه انواع بستنی،شیرینی،کیک و کاپ کیک و …مصرف کنید.

READ
طرز تهیه گل یخی/نوشیدنی
منبع :سوران

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *